FB pix In 2013 op zomerkamp? 5 tips waar je op moet letten. - Artikelpost

In 2013 op zomerkamp? 5 tips waar je op moet letten.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1174 | Aantal woorden: 473 | Datum: | 0 commentaar

De winter is inmiddels begonnen, maar wij van Zomerkamp.net zijn alweer bezig met de nieuwste zomerkampen en jeugdkampen van 2013. Wie op zomerkamp wil, is in Nederland aangewezen op een aantal partijen. Er zijn verschillende aanbieders van zomerkampen met allerlei uiteenlopende kampen met verschillende thema's. Denk hierbij niet alleen aan Dolfijnenkamp, Paardenkamp en surfkamp, maar ook aan de minder bekende en minder populaire computerkampen en natuurkampen.

Zomerkamp.net heeft het overzicht gemaakt van alle vakantiekampen die er zijn. Wil je dus dat jouw kind de zomer van zijn of haar leven heeft, dan is een zomerkamp onmisbaar. De vraag hierbij voor veel ouders is:

Waar moet ik op letten bij het uitzoeken van een zomerkamp voor mijn kind?

In de basis is er slechts een vijftal punten waarop gelet moet worden bij het uitzoeken van het perfecte kamp:

1) Wat is de prijs? Zijn de kosten inclusief of komen er nog boekingskosten bij? Vergelijk altijd de verschillende aanbieders. Nagenoeg dezelfde kampen kunnen bij verschillende organisaties nog al eens verschillen.

2) Nederland of Buitenland? Er zijn zowel in eigen land als in Europa (en daarbuiten) vele zomerkampen te vinden. Wat kies je als ouder, en wat wilt je kind? Veelal gaan de jongere kinderen eerst op een kamp in Nederland, en de wat oudere kids naar het buitenland.

3) Hoe lang is het zomerkamp?
Er zijn speciale dagkampen, dus kampen zonder overnachting. Daarnaast kan je je kind voor een aantal dagen tot een tweetal weken op zomerkamp sturen. De lengte van het kamp heeft ondermeer met de leeftijd en de locatie te maken.

4) Wat voor een soort jeugdkamp past bij mijn kind? Moet je kind iets leren, alleen maar heel veel lol hebben of een combinatie hiervan? Wil je kind op een themakamp sturen (zoals bijv. ponykamp) of op een algemenere strandvakantie?

5) Hoeveel begeleiding gaat er mee en hoe goed zijn deze opgeleid? Op Zomerkamp staat hier een handig overzicht over het aantal begeleiders per kind. Zeker de moeite waard om te bekijken.


Welk jeugdkamp je ook kiest, het zal een onuitwisbare indruk op je kind achterlaten. Wie ooit op zomerkamp is geweest, vergeet dat nooit meer!

Veel plezier op zomerkamp 2013!

Over de Auteur

Zomerkamp.net biedt het no-nonse overzicht van de tofste en meest populaire zomerkampen, vakantiekampen, jeugdkampen en actieve jongeren vakanties in Nederland en buitenland.

De mensen achter Zomerkamp.net hebben vroeger zelf een aantal zomerkampen beleefd zoals zomerkamp, wintersportkamp en een aantal voetbalkampen. Deze fantastische ervaringen leidde er toe een overzicht te maken van alle zomerkampen die er aangeboden worden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo