FB pix Barcelona met het hele gezin - Artikelpost

Barcelona met het hele gezin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2096 | Aantal woorden: 763 | Datum: | 0 commentaar

Nuttige tips van Appartementen Barcelona Check In (Deel I)

Door het lekkere weer en de mooie stranden is Barcelona uitermate geschikt als vakantiebestemming. Er zijn veel faciliteiten en veel mogelijkheden tot recreatie. We tonen u hieronder wat ideeën voor activiteiten in Barcelona en wat nuttige hints.

1e Tip: Ontvang geheel gratis de handige pocket reisgids en de discount card van Appartementen Barcelona Checkin In.

Aanbevolen activiteiten: Een dagje naar het strand (A), dagje met het gezin (B) en een beetje cultuur (C)

De Barcelona Zoo

De Zoo (Barcelona Zoo) is gelegen in het park van Ciudadela. Dit prachtig dierenpark is meer dan een eeuw oud en toont u dieren uit meer dan 400 soorten uit alle werelddelen en heeft over de 7500 dieren. Van 1966 tot 2003 was de dierentuin een trekpleister voor toeristen om de wereld beroemde Snowflake te bekijken, de unieke albino gorilla in de wereld. Een dagje naar de dierentuin in Barcelona is een prachtige ervaring voor iedereen en perfect als familie uitstapje. In 2010 zijn in het dierenpark miereneters ondergebracht om de voortplanting van deze diersoort te waarborgen. Helaas is in de natuur de afgelopen jaren de populatie van deze diersoort aanmerkelijk afgenomen. Voor meer informatie en het laatste nieuws zie de officiële website van de Zoo van Barcelona op: www.zoobarcelona.com.

De Zoo heeft twee ingangen, namelijk aan de Calle Wellington en aan de Paseo de Picasso.De entreetijden van de Zoo zijn: van 10:00 tot 17:00 uur 's winters en van 10:00 tot 19:00 uur 's zomers.

De entreeprijzen zijn € 15,40 voor personen ouder dan 12 en € 9,30 voor kinderen van 3-12 jaar. Bedenk dat u voordelig een appartement kunt huren in Barcelona in de omgeving van het dierenpark op de site van Appartementen Barcelona Check In. Geniet van uw verblijf in een van onze prachtige appartementen!

De MACBA

In de MACBA, ofwel Museum van Hedendaagse Kunst in Barcelona, vindt u een prachtige collectie kunst van de grootste kunstenaars van de laatste eeuw in Catalonië. Tot de eigen verzameling behoort kunst die u de grondslaggevende aspecten tonen van hedendaagse artistieke creaties. U vindt er een grote collectie van kunst van Spaanse, Catalaanse en kunstenaars uit andere landen sedert de jaren 1950.

Dit museum bevindt zich in de Raval en naast de vaste werken worden er veel tentoonstellingen gegeven.

Voor toegangskaartje voor 18+ betaald u € 6 en voor studenten en groepen (> 20 personen) slechts € 4,50. Voor personen < 14 jaar of > 65 jaar is de entree gratis.

U kunt ook een kaartje krijgen voor het gehele museum (incl. wisselende tentoonstellingen) voor € 7,50. De toegang voor groepen en studenten is dan € 6. En voor personen boven de 65 of beneden de 14 gratis.

De openingstijden zijn maandag t/m vr van 11:00 to 19:30, op zaterdag van 10 tot 22 en op zon- en feestdagen van 10:00 tot 15 . Het museum is geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 19:30 . 's zaterdags van 10 tot 22:00 uur en tijdens feestdagen en op zondag van 10 tot 15.

Als u meer informatie wenst over het museum of over de exposities, neem dan een kijkje op de officiële website: www.macba.net

Op zoek naar een accommodatie in Barcelona? Kijk dan eens op deze website van Appartementen Barcelona Check In.

Het prachtige stand van Barcelona

Met meer dan 1.100 m is het strand van Barceloneta een van de grootste in Barcelona. Het is ook een van de eerste en meest traditionele stranden van de stad. Op loop afstand van dit strand is er een metro ( Barceloneta) en verschillende standsbussen die continu rijden. Daarom arriveren veel bezoekers met het openbaar vervoer. Het strand van Barceloneta is het populaire strand onder toeristen.

Er zijn verschillende recreatieve voorzieningen aanwezig, waaronder volleybal , drie plaatsen van de TACA-TACA voorzijde van het Hospital del Mar, ping-pong tafels en een gymzaal. Daarnaast is er een zogenaamd Beach Center dat tevens verschillende activiteiten organiseert.

Voor bezoekers die rustig willen lezen worden er zogenaamde Biblioplayas georganiseert.

 Over de Auteur

Maria Flores, vakantie specialist in Barcelona. Namens Barcelona Checkin Appartementen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo