FB pix Besparen op uw accu aanboord van uw boot met LED-Verlichting - Artikelpost

Besparen op uw accu aanboord van uw boot met LED-Verlichting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2504 | Aantal woorden: 964 | Datum: | 0 commentaar

De zomer klopt de laatste dagen overduidelijk aan de deur, kriebels om het water op te gaan worden heviger. Maar het is nu ook de juiste tijd om voor eens en voor altijd af te rekenen met uitvallende boordverlichting als gevolg van doorbrandende lampen tijdens het opladen van de accu!

 

LEDBootverlichting.nl is de specialist op het gebied van LED verlichting in en rondom uw boot, schip of jacht.

 

Wij zijn u graag van dienst bij het probleemloos (1 op 1) overstappen van uw huidige halogeen verlichting naar onze  speciale Multi-Voltage LED Boot verlichting.

 

Waarom Multi-Voltage LED verlichting?

 

Het gebruik van normale 12Volt en 24Volt LED verlichting verkort de levensduur en kan leiden tot het doorbranden of zelfs ontploffen van de 12Volt of 24Volt LED Lampen. Wij van LEDBootverlichting.nl hebben hiervoor speciale 12Volt en 24Volt Multi-Voltage verlichting die u één op één kan vervangen met uw huidige verlichting.


Spanningsbereik:

Onze verlichting moet goed werken in het spanning bereik van 10,5 volt DC tot 15 volt DC of meer. Dit komt doordat de er een overspanning optreed als uw accu begint met laden hierbij kan uw accu piekspanningen tot wel 14,8Volt afgeven. Normale 12Volt LED Verlichting is hier niet tegen bestand en u heeft voor deze 12Volt verlichting dan ook een stabillisator nodig. Dit is niet het geval met onze LED Boot Verlichting speciaal voor uw boot van LEDBootverlichting.nl


Lichtopbrengst:

De "lichtopbrengst" bij LED Verlichting hangt niet af van het aantal LED's in een LED Lamp maar het gaat hierbij om de kwaliteit van de "LED's". Zo kan 1 LED veel meer licht afgeven dan 3 LED's.


Lichtkleur:

Je hebt nu ook keus in de licht kleur en het licht spectrum. Vaak hebben we het over warm wit licht. Zo zijn er lampen die bijna “oranje” licht geven. Wel sfeervol maar niet fijn om bij te lezen. Veel van de LED lampen die te koop zijn bij grote winkelketens geven koud blauw licht, leuk om iets in de kleur wit te benadrukken, maar het is zeker geen gezellig warm licht. Daarom kiezen wij van LEDBootverlichting.nl voor een neutrale kleur niet geel, niet wit, maar warm wit 2700 tot 300 kelvin, dit is te vergelijken met de meeste halogeen verlichting.

 

Prijs:

Er zijn nog niet veel aanbieders op het gebied van "Boot, Schip of Jacht LED Verlichting" maar u zult op het gebied van 12Volt verlichting vast meer kunnen vinden. Let hierbij goed op dat bij 9 van de 10 LED Scheeps verlichting aanbieders de LED Verlichting puur is bestemd voor 12V waardoor deze LED Scheeps Verlichting niet piek/overspanning bestendig is. De LED "Boot, Schip en Jacht LED Verlichting" van LEDBootverlichting.nl is wel overspanningsbestendig en is hierdoor eenvoudig ens nel een op een te vervangen met uw huidige "Boot, Schip of Jacht Verlichting".

 

Assortiment:

LEDBootverlichting.nl heeft een breed assortiment met Boot, Schip en Jacht LED Verlichting waarbij geen stabillisator nodig is waardoor onze LED Boot verlichting zonder problemen een op een te vervangen is met uw huidige verlichting aanboord van uw schip.Over de Auteur

Ik ben een specialist op besparen en ben op die manier gestuit op de boot verlichting van nuled

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo