FB pix Beste Architectural Sites van Spanje - Artikelpost

Beste Architectural Sites van Spanje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1096 | Aantal woorden: 496 | Datum: | 0 commentaar

Spanje staat bekend om zijn volledige toeristisch potentieel, de enorme attracties die toeristen trekken uit de hele wereld het hele jaar door, en om zijn spectaculaire architecturale wonderen die zijn een lust voor het genieten. Hoewel er tal van sites van architecturale pracht in de uitgestrekte landerijen van Spanje, hier zijn een paar die zou uw dag te maken als u op reis door Spanje, het verkennen van de magie en de manier waarop architectuur in Spanje heeft zich door de eeuwen heen naar een land te creëren dat het is vandaag de dag.

Beste Architectural Sites van Spanje - La Sagrada Familia basiliek: Liefhebbers van Spanje en zijn rijke architecturale stijlen zou hebben geweten van, of op zijn minst, hoorde van Antonio Gaudi, de beroemde architect die gemaakt veel van de prachtige stukken van architecturen die getuigenis staan ​​om de visuele traktatie die Spanje is. De basiliek is in aanbouw uit het jaar 1882, met veel controverse over de stijl waarin het is gebouwd en het materiaal gebruikt in de bouw de ronde doen. Echter, voor alle de controverse, La Sagrada Familia is iets dat je niet zou willen missen als je in Catalonië, Barcelona.

Beste Architectural Sites van Spanje - moskee-kathedraal van Córdoba: Mezquita was vroeger een moskee van de Islam, die een katholieke kerk is sinds 1236 AD. Gelegen in de stad Córdoba in Andalusië, is het een prachtig scherm van de islamitische architectuur van de weleer. Hoewel het een kathedraal vandaag, is het in het midden van controverse voor de hand liggende redenen, en vaak een twistappel tussen de twee religieuze overtuigingen.

Beste Architectural Sites van Spanje - Kathedraal van Sevilla: Dit is een rooms-katholieke kathedraal in de stad van Sevilla in Andalusië, Spanje. De kathedraal werd uitgeroepen door de UNESCO in 1987 als een World Heritage Site. Als de derde grootste kathedraal in de wereld, is dit een imposante structuur die werd in de 12e eeuw gebouwd in de gotische architectonische periode.

Beste Architectural Sites van Spanje - Sevilla Alcázar: Staande naast de kathedraal van Sevilla in al zijn grootsheid is de Sevilla Alcázar. Bekend als de Koninklijke Alcazar van Sevilla, dit is een paleis dat in eerste instantie was een fort. Het is het oudste koninklijke paleis in Europa en is, samen met de kathedraal van Sevilla, uitgeroepen tot een World Heritage Site. Deze toeristische attractie wordt nog steeds gebruikt als de koninklijke residentie in de bovenste kamers. Het complex is ook de thuisbasis van het graf van Christoffel Columbus, terwijl waardevolle documenten die opgenomen de monumenten van de geschiedenis zijn ondergebracht in de archieven, die bekend staat als het Archivo de Indias.

Over de Auteur

Als u op zoek bent naar een luxe villa voor vakantie Bezoek hier en krijgen meer informatie over Lloret de Mar .

Lees mijn blogs: - http://isaiahnichols.blog.com/2012/12/17/walking-tours-in-spain/.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo