FB pix Betaalgemak op vakantie - Artikelpost

Betaalgemak op vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1610 | Aantal woorden: 472 | Datum: | 0 commentaar

 

Jaarlijks gaat ruim 80% van de Nederlanders op vakantie en in 2011 gaven zij hier 15,2 miljard euro aan uit.Deze uitkomsten zijn gebaseerd op een oderzoek van het NBTC-NIPO Research onder een representatieve steekproef van circa 6500 Nederlanders. Van dit bedrag werd 12,4 miljard uitgegeven aan en tijdens vakanties in het buitenland en dit gegeven is voor dienstverleners op het gebied van betalen in het buitenland zeer aantrekkelijk.

Binnen Europa is betalen in de meeste landen eenvoudig geworden vanwege de intrede van de Euro in 2002. Met uw eigen bankpasje is pinnen een makkelijke optie of u kunt natuurlijk (beperkt) euro's meenemen op reis. Gaat u buiten Europa op vakantie of naar een Europees land waar u niet met euro's kunt betalen, dan bestaat de mogelijkheid om buitenlandse valuta bij de bank te bestellen. Het is echter niet raadzaam om met grote hoeveelheden geld op reis te gaan. De kans op verlies of diefstal is groot en tevens mag u in de meeste landen beperkt geld invoeren. De voorkeur gaat dus uit naar andere manieren van betalen in het buitenland.

Eén van alternatieven om te betalen in het buitenland is middels een credit card. Deze kleine plastic pasjes blijken de oplossing voor een eenvoudig betalingsverkeer in binnen- en buitenland. Tegenwoordig accepteert bijna elke instelling, accommodatieverschaffer, winkel en horecagelegenheid deze creditcards die onlosmakelijk verbonden zijn met ons moderne leven. Daarnaast vergemakkelijken de pasjes het betaalgemak op vakantie nog meer door ook de mogelijkheid te bieden bij tolwegen en tunnels te betalen met de creditcard. Ergernis in de vorm van genoeg kleingeld op zak hebben, hoort daarmee voorgoed tot het verleden. Betaalgemak op vakantie maakt de reis hiermee voor de vakantieganger een stuk prettiger en minder inspannend.

Bij thuiskomst ontvangt u keurig een overzicht van de creditcardmaatschappij met de betalingen die u gedaan heeft. Het bedrag kunt u in een keer voldoen of in termijnen aflossen, al naar gelang u wenst. Er zijn een aantal grote creditcardmaatschappijen, maar een van de bekendste en meest gerenommeerde is American Express. Het bedrijf is een Amerikaanse financiële dienstverlener en in Nederland en België vooral bekend vanwege haar uitgifte van creditcards . Er zijn veel verschillende kaarten aan te vragen in overeenstemming met uw inkomen en aankoopgedrag. Daarnaast biedt de creditcardmaatschappij een extra service door de aankopen te verzekeren tot een bepaald bedrag. Dit betekent optimaal betaalgemak in binnen- en buitenland.Over de Auteur

Anneke is lid van talrijke sociale netwerksites en blogt over actuele evenementen en alles wat met reizen en vakantie te maken heeft en schrijft over bekende bedrijven zoals American Express. Bijvoorbeeld schrijft ze over voordelen van het Flying blue frequent flyer programma van American Express en hoe kaarthouders extra Award Miles kunnen sparen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo