Camper kopen of huren? - Artikel Post - Artikel Marketing

Camper kopen of huren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: laurientenberge
Gezien: 275 | Aantal woorden: 477 | Datum: Tue, 4 Apr 2017 | 0 commentaar

Camper kopen of huren?

De zomervakantie zit er weer aan te komen en dat betekent voor vele van ons: vakantieplannen! Heb je al vakantieplannen of moet je ze nog maken? Denk dan eens aan het huren van een camper, erg eenvoudig vervoersmiddel en het kan op diverse manieren gebruikt worden. Voor het gebruiken van een camper tot 3500 kg is alleen het B rijbewijs nodig, deze camper valt namelijk nog onder de personenauto’s. Bevat de camper een gewicht tussen de 3500 en 7500 kg, dan dien je in het bezit te zijn van een C1 rijbewijs. Voor het C1 rijbewijs is een apart theoriecertificaat vereist, wat uit 2 delen bestaat: Deel 1  RV1 verkeer en techniek, deel 2 40 meerkeuzevragen. 

Breed aanbod bij het gebruik van een camper

Een camper is hét geschikte vervoersmiddel voor de vakantie, dagjes weg of om mee te roadtrippen. Denk bijvoorbeeld aan een fly and drive vakantie, hiermee vlieg je gemakkelijk naar je vakantiebestemming en kan daar een camper voor je klaar te staan. Met de flexibiliteit van een camper heb je heel veel keuze, waar ga je als eerst naar toe en ga je een tocht maken of juist een fijne plek opzoeken en daar een poosje verblijven. Maar voor een gezinsvakantie, festival, roadtrip of wintersport is de camper ook het perfecte verblijfsmiddel. Hierbij heb je eigenlijk alles-in-één, wonen slapen en reizen allemaal gemakkelijk bij de hand. Om meerdere slaapplekken te creëren is het altijd nog mogelijk om tentjes mee te nemen in de camper. Hierdoor kan je op een eenvoudige manier uitbreiden en gemakkelijk met meerdere mensen genieten van de camper.

Een camper, oneindig veel mogelijkheden

 

Er zijn veel tips te vinden zowel online als in boeken/magazines om je verblijf in een camper zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn er onder andere camperplaatsen verzameld om met andere reizigers de mooie plekjes te delen, maar vergeet niet het onderhoud van de camper. Dit is erg belangrijk om jouw camper in de waarde te laten en er zolang mogelijk profijt van te hebben. Tegenwoordig kun je zelfs vrij eenvoudig de fietsen meenemen door een fietsendrager achter op de camper te bevestigen. Op deze manier kun je zelfs e-bikes makkelijk vervoeren, op een lichte manier. Een camper kan je huren of gewoon kopen, dat ligt helemaal jezelf. Voor de Duitse doelgroep onder ons kun je kijken op Wohnmobileluxus.de, hier vind je diverse campers die je zowel kunt huren als kopen.    Over de Auteur

Ik hou ervan om over verschillende en uitdagende onderwerpen te schrijven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[315 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo