FB pix Camping Ardennen - Artikelpost

Camping Ardennen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1568 | Aantal woorden: 396 | Datum: | 0 commentaar

Dure vliegtickets. Tolwegen. Dakkoffers. Benzine. Een vakantie kan financieel vaak flink tegenvallen. Nog voor je op de plaats van bestemming bent aangekomen is er al een grote hap uit je budget. Denk je dat een vakantie in een prachtige omgeving altijd veel geld hoeft te kosten? Het is heel goed mogelijk om prijsbewust en onbezorgd op vakantie te gaan. Je hoeft er nauwelijks 300 kilometer voor te rijden, dus geen vliegtickets of tanks vol benzine. Bij onze Zuiderburen kun je in de Ardennen heerlijk en voordelig vakantie vieren.

Groot aanbod

De Belgische Ardennen hebben namelijk veel te bieden. Niet alleen heeft deze regio prachtige natuurgebieden, ook is er veel cultuur en historie te vinden. Liever een iets uitdagende activiteit zoals wildwaterraften of bungeejumpen? In de Ardennen is het allemaal te vinden. Zoek op Goedkope camping Ardennen en je kunt uit mooie accommodaties kiezen. Je zult zien dat met een beetje goed zoeken de prijzen zelfs in het hoogseizoen niet schrikbarend hoog hoeven zijn.

Genieten

Wie zoekt op camping Stavelot vindt veel mooie plekken. Dat is niet zo gek, deze plek barst van de Middeleeuwse geschiedenis. Wil je meer dan alleen oudheid opsnuiven en vakwerkhuizen bewonderen? Dan kom je hier ook goed aan je trekken. Er zijn in de zomermaanden veel gezellige markten en braderieën te vinden en sfeervolle winkels met lokale specialiteiten. Uit eten kan hier ook uitstekend, vergeet vooral de forel niet te proberen! 

Natuurschoon

Het bewonderen van een waterval is een goed idee wanneer je de Ardennen bezoekt. Op zoek naar dat ene fotogenieke plekje? Camping Coo is een goed startpunt voor de mooiste kiekjes. De watervallen van Coo zijn vlakbij. Met maar liefst 15 meter hoogte zijn dit een van de hoogste watervallen van België, dus erg indrukwekkend om te zien. De natuur ontdekken kost trouwens ook geen geld, maar geeft wel een heerlijk vakantiegevoel. De vakantiefoto’s zullen je nog vaak herinneren aan die fijne vakantie.

 

 Over de Auteur

Alles over vakanties, campings, vakantieparken en vakantiehuizen in Nederland en Europa.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo