Camping Pinksteren? Boek op een camping bij Hellendoorn en Holten! - Artikelpost

Camping Pinksteren? Boek op een camping bij Hellendoorn en Holten!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 387 | Aantal woorden: 570 | Datum: | 0 commentaar

Bent u nog op zoek naar een leuke camping Pinksteren? Denkt u dan eens aan Twente en kom vakantie vieren in een prachtige omgeving met adembenemende natuur, charmante dorpjes, interessante steden en vele leuke attracties, activiteiten en uitjes. Twente heeft voor iedereen wat te bieden! Zeker wanneer u ervoor kiest om in de buurt van de plaatsen Hellendoorn en Holten te overnachten, zullen u en uw kinderen zich geen moment te hoeven vervelen. Hellendoorn en Holten staan namelijk bol van natuur, gezelligheid en plezier!

Camping Hellendoorn

Wilt u tijdens uw vakantie avontuur beleven? Boek dan echt eens een plaatsje op een camping Hellendoorn! Avonturenpark Hellendoorn is in deze omgeving één van de grootste publiekstrekkers, voor zowel jong als oud. Spectaculaire attracties, mooie shows, entertainment en rustige kinderattracties zijn allemaal op dit prachtige park te vinden. Bovendien is de sfeer gemoedelijk en zijn de wachttijden relatief kort. Maar er is meer te beleven tijdens uw verblijf op een camping in de buurt van Hellendoorn. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, de gezellige dorpskern, diverse interessante musea, het idyllische riviertje De Regge en prachtige wandel- en fietsroutes maken uw vakantie namelijk onvergetelijk!

Camping Holten

Tijdens uw verblijf in Twente is ook een verblijf op een camping Holten een aanrader. Holten ligt net als Hellendoorn aan de voet van De Sallandse Heuvelrug en ook de dorpskern van Holten is gemoedelijk en gezellig. Ga heerlijk wandelen, fietsen of mountainbiken op de Holterberg, bezoek het Bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer, kom met de kinderen spelen bij de unieke Kinderboerderij Dondertman of geniet culinair in één van de heerlijke cafeetjes en restaurantjes die u op de typisch Twentse gastvrije manier hartelijk welkom heten!

Camping Pinksteren met veel mogelijkheden

Vakantiepark Mölke is een camping in de omgeving van zowel Hellendoorn als Holten. Beide dorpjes liggen op nog geen kwartiertje rijden, waardoor Vakantiepark Mölke een ideale camping is om beide dorpjes en hun omgeving te ontdekken. Op de camping zelf is echter ook ontzettend veel te doen, want er zijn vele faciliteiten, activiteiten en voorzieningen te vinden. Tijdens uw verblijf kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het BinnenZwembad, een bijzondere BinnenSpeeltuin, een heerlijk restaurant, ShowBowling, kano-, fluisterboot- en rondvaartbootverhuur, diverse speeltuintjes, een All-Weather Sportveld, een kinderboerderijtje, fiets- en skelterverhuur en natuurlijk is er in het hoogseizoen ook een ontzettend enthousiast Recreatieteam aanwezig!Over de Auteur

Into recreatie en vakantie. Deelt met u de beste ideeën en leukste camping en vakantieparken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo