Center Parcs korting - Artikel Post - Artikel Marketing

Center Parcs korting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jkameel
Gezien: 434 | Aantal woorden: 371 | Datum: Mon, 16 Sep 2013 | 0 commentaar

Center Parcs is een van de meest bekende vakantieparken in Europa. Het is in 1953 opgericht door Piet Derksen, vanuit de gedachte een sportwinkelketen op te richten. Dit is gelukt, maar uiteindelijk kwam de focus te liggen op kamperen.

Center Parcs heeft meer dan twintig parken in heel Europa. In Nederland, maar ook in België is het park erg populair en het heeft veel trouwe gasten. De bungalows in de parken heten sinds kort 'cottages' en zijn geheel vernieuwd. Een nieuw interieur, nieuwe keuken en centraal verwarmd.

Nu de herfstvakantie er weer aan komt, komen de kortingen ook weer om de hoek kijken. Dit heet in vakantieland 'vroegboekkorting'. Met korting naar Center Parcs zou ideaal zijn. Met deze korting kan je relatief goedkoop een midweek verblijven in Center Parcs. Wie wil dat nu niet?

Ook met de kerst zijn er weer veel kortingen op een vakantie bij Center Parcs. Het bedrijf wil dolgraag meer gasten laten kennismaken met de mooie cottages en de aangename faciliteiten, waaronder het Aqua Mundo zwembad. Dit subtropische zwembad is geweldig. Het heeft een golfslagbad, is goed geklimatiseerd en heeft vaak een wellness gedeelte waar de ouderen heerlijk tot rust kunnen komen.

Al met al is Center Parcs een goede keuze, zowel in binnenland als buitenland. De mogelijkheid om een online boeking te doen is goed geregeld, de klantenservice is uitstekend en je hebt vrijwel zeker een heerlijke vakantie in de herfstvakantie of kerstvakantie. Juist in deze tijd is het heerlijk om met z'n twee, met je gezin, familie of vrienden te vertoeven in een van de prachtige cottages van een van de parken van Center Parcs.

Kortom: een vakantie naar Center Parcs is een aanrader voor iedereen. Het is eenvoudig online te boeken en relatief goedkoop, met name voor meerdere personen. De parken van Center Parcs blinken uit in comfort en aanwezige voorzieningen zijn een sterk punt.

Over de Auteur

Auteur is een onafhankelijk schrijver die helpt de jusite informatie te vinden op de juiste plek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo