Chinese baas nodigde 6400 werknemers uit voor een welverdiende vakantie naar Frankrijk - Artikel Post - Artikel Marketing

Chinese baas nodigde 6400 werknemers uit voor een welverdiende vakantie naar Frankrijk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 578 | Aantal woorden: 358 | Datum: | 1 commentaar

Een nieuw wereldrecord: Een Chinees bedrijf heeft de helft van de werknemers uitgenodigd op een reis naar Frankrijk. De reis zou zo'n 13 miljoen euro hebben gekost. Een 'typisch' Chinese bedrijfsuitje aan de Côte d'Azur. Het record werd gecontroleerd door medewerkers van het Guinness Book of World Records. Het bedrijf Tiens is actief in de biotechnologie en logistiek, maar heeft ook een onroerend goed, commerciële en toeristische divisie.

Een mega-reis naar Frankrijk is gemaakt, met groot plezier nodigde Li Jinyuan rond de 6400 werknemers van het Chinese bedrijf Tiens uit. "Deze reis is een groot succes voor ons," zei een werknemer van het bedrijf Tiens. Op maandag werd het grootste bedrijfsuitje van de wereld gemaakt. Iets meer dan de helft van de ongeveer 12.000 medewerkers waren uitgenodigd voor de bedrijfsreis. Dit was ter gelegenheid van het 20 jaar durende bestaan ​​van het bedrijf.

Over vragen over de kosten van de reis, weigerde de medewerker commentaar te geven. Chinese media schatten dat de uitgaven voor het meerdaagse tripje tot 13 miljoen euro is gaan oplopen. De groep gebruikte ongeveer 140 hotels en duizenden kamers in Cannes en Monaco. CEO Li Jinyuan heeft voor zijn medewerkers in totaal 4760 kamers in tientallen vier- en vijfsterren hotels gereserveerd.

Om de Chinese bezoekers te herbergen aan de Côte d'Azur, waren 146 bussen nodig. De stad van Nice bracht de groep bezoekers uit het Verre Oosten naar schatting 20 miljoen euro. De tour-groep kreeg een eigen tour door het Louvre.

Frankrijk behoort samen met Italië tot de meest populaire landen voor Chinese toeristen in Europa. Het land werd vorig jaar door de Chinese bezoekers tot de vriendelijkste reisbestemming gekozen. In 2018 zal het aantal bezoekers in Frankrijk naar verwachting stijgen, momenteel ongeveer twee miljoen, naar 3,4 miljoen. Frankrijk heeft aangekondigd om visumaanvragen van Chinese bezoekers bijzonder snel te verwerken om meer bezoekers te trekken.

Over de Auteur

Weekendjewegcitytrip.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar

Sun, 13 Sep 2015 at 5:05 PM, by matijs
Leuk verhaal, had graag ook zo'n baas gehad

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo