Dagje Efteling te kort? Boek een arrangement - Artikel Post - Artikel Marketing

Dagje Efteling te kort? Boek een arrangement

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 146 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

De Efteling - als je deze naam noemt, zal bij menigeen een grote glimlach op het gezicht verschijnen. Niet gek! Want 'de Efteling' is het grootste en bekendste attractiepark van Nederland. Voor elke leeftijd is er wat te beleven: de allerjongste bezoekers beleven hun eigen sprookje in het sprookjesbos, tieners en pubers kunnen non-stop in de gave en supersnelle achtbanen en ga je als stel, dan is het een super romantisch uitje. Zeker als je ook nog kiest voor een overnachting in het Efteling hotel. Tip: boek hier de luxe Fata Morgana of Excellente suite, alle twee met een bubbelbad. Perfect dus voor een paar romantische dagen.

Voor de echte waaghalzen is de Baron 1898 een absolute aanrader! Hier stort je pijlsnel 37,5 meter omlaag. Durf jij? Maar ook Joris en de Draak en de Python, zijn adrenaline verhoogende attracties! De allernieuwste attractie is Symbolica. Dit is een paleis waar fantasie tot leven komt. Hier val je van de ene verbazing, in de andere. Natuurlijk bezoek je een van de spectaculaire parkshows en kijk hoe de legende van Raveleijn tot leven komt, luister naar de verhalen van de Sprookjessprokkelaar en geniet van de slot show Aquanura, met meer dan 200 fonteinen en 900 lichten. Wist je overigens dat je ook zomaar oog in oog kun komen met een van de Eftelingbewoners. Absoluut een fotomomentje!

Oftewel, te veel vertier voor één dag! Een goede keuze kan dan zijn, om te blijven slapen op de Efteling en een Efteling arrangement te boeken. Want bij een overnachting in zowel het Efteling Hotel, vakantiepark Loonsche Land en Efteling Bosrijk, is altijd inclusief toegang tot de Efteling gedurende het gehele verblijf. Dus... boek een overnachting, dan beleef je als stel of samen met je kinderen een paar geweldige dagen.Over de Auteur

Via Weg Tips - schrijf ik over de talrijke vakantie- en uitjes mogelijkheden in Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo