De 10 Meest Indrukwekkende Hotels - Artikel Post - Artikel Marketing

De 10 Meest Indrukwekkende Hotels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: skyrocket
Gezien: 524 | Aantal woorden: 563 | Datum: Mon, 17 Dec 2012 | 0 commentaar

1. Magic Mountain Lodge
Dit hotel is te vinden in Chili. Het schitterende gebouw is gebouwd op een kunstmatige berg.

2. La balade des gnomes
Een zeer bijzonder hotel gelegen in Belgie. In het hotel hebben ze tien unieke sprookjes kamers gebouwd. De ultieme ervaring voor kinderen.

3. Costa Verde
Op nummer drie een bijzonder hotel in de Costa Rica. In plaats van een gebouw hebben ze hier een vliegtuig geplaats op een heuvel. Hierdoor lijkt het net alsof het vliegtuig gecrached is. Maar schijn bedriegt. Van binnen is het een schitterend hotel met luxe kamers en een schitterend uitzicht.

4. Hotel Igloo Village Kakslauttanen
Ooit wel eens geslapen in een ijspaleis? Dan is dit je kans! Het Kakslauttannen, bekend van de glazen iglo’s,ijskapel en  sneeuwiglo’s. Voor de langlaufers is dit een geweldige plaats en nergens anders in het Fins Lapland is er de mogelijk zulke mooie sneeuwscootersafari’s te maken. Het hotel is gelegen in het hoge noorden van Lapland en ligt midden in de bossen.

5. Saijoet Reddingscapsule
Dit heb je vast en zeker nog nooit in je leven meegemaakt, om te mogen slapen in een reddingscapsule. Hoe zou dat eigenlijk voelen om te dobberen in een reddingscapsule? Ga het dan gewoon zelf ervaren in Friesland. Met rust, ruimte en vergezichten geniet je in je luxe en comfortabel ingerichte capsule van een mooie vakantie in het waterrijke Friese landschap.

6. Controversy Tram Inn
Slapen in de trein was nog nooit zo lekker, want in het Noord-Hollandse Hoogwoud bevindt zich wel een heel bijzondere boerderij genaamd de Controversy Farm. Op de boerderij is er een compleet nieuw ingerichte treinwagon met een ruim 21 meter lang en 2 originele trams omgebouwd tot drie zeer luxe ingerichte appartementen. Ieder appartement heeft zijn eigen land thema, namelijk: Frankrijk, Groot-Britanie en Italie.

7. Bushmen Lodge
Vroeger leefden de mensen nog in grotten, maar tegenwoordig komen we dat niet meer snel tegen. Toch is het mogelijk om die ervaring nog eens mee te maken. In de wildernis in het zuidelijk gedeelte van Cederbergen, dat ongeveer drie uur rijden is van Kaapstad, kun je heerlijk overnachten in een van de 10 zeer unieke grotwoningen.

8. Boomhut Engeland
Tussen de steden Petworth en South Downs ligt Castle Cottage Boomhut. Een schitterend landhuis gelegen in de bossen van Engelse tuinen, biedt een unieke en romantische ervaring.

9. Boomhutten Zweden
Of het winter is met donkere luchten en witte toppen van sneeuw, de vele kleuren van de herfst. Of hou je meer van de zomer zodat je lekker sportief bezig kunt zijn? Bij het Treehotel in Zweden kun je het gehele jaar door genieten van de Zweedse natuur.

10. Romantische kerk Amsterdam
Dit uit de 18e eeuwse schuilkerkje dat je kan vinden het hartje van Amsterdam zal een onvergetelijke overnachting bieden. Geschikt voor een romantische huwelijksnacht of gewoon een geweldige ervaring.

Over de Auteur

Skyrocket schrijft al artikelen op het web zolang hij het zich kan herinneren. Hij specialiseerd zich niet alleen in gezondheid en design, maar je kan ook zijn nieuwste website bekijken op ventless gas fireplaces waarop de beste gas fire pits staan om lekker tegenaan te kruipen als het koud wordt!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo