De 5 leukste bezienswaardigheden om te combineren met een cruise naar Hawaii - Artikel Post - Artikel Marketing

De 5 leukste bezienswaardigheden om te combineren met een cruise naar Hawaii

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: PLavrijssen
Gezien: 285 | Aantal woorden: 704 | Datum: Thu, 17 Nov 2016 | 0 commentaar

HAWAII .... De 5 leukste bestemmingen om te combineren met een cruisereis naar Hawaii

Hawaii is een van de leukste locaties om te bezoeken al van zichzelf. Laat staan als je een cruise maakt en ook de gelegenheid hebt om een aantal van de indrukwekkende bezienswaardigheden daarin mee te nemen.

#1 - USS Arizona Memorial – Pearl Harbour

Waarschijnlijk de meest bezochte attractie van Hawaii, er komen doorgaans circa 2 miljoen internationale bezoekers op af, om te kijken waar de Tweede Wereld oorlog begon.  Een indrukwekkend spektakel om te bezichtigen, waar je wel de nodige tijd voor moet kunnen nemen als je alles wilt bekijken.

Er zijn tevens gratis tours beschikbaar (met uitzondering van bepaalde lokale feestdagen).

#2 - North Shore of Oahu

Vooral bekend voor onder de surfers vanwege de grote golven ook gedurende de winter. Maar ook zeker bekend omtrent de lokale delicatesse, zoals de ‘garlic shrimp plate’ bij Giovanni’s Shrimp Trick in Kahuku. Maar ook de mogelijkheid om zeeschildpadden in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien is natuurlijk de moeite waard.

Let wel dat je de schildpadden niet moet gaan proberen aan te raken, ze zijn daar niet happig op!

#3 - Waikiki Beach

Het landschap / de omgeving va Waikiki Beach is ongekend. Waikiki wat als je het letterlijk vertaald staat voor “sprouting waters” en herinnert aan de rivieren die oorspronkelijk vloeiden tot aan de oceaan. Het allereerste hotel werd in 1901 geopend en sindsdien is dat verder uitgegroeid en is Waikiki Beach een van de meest gewilde vakantiebestemmingen.

Daarnaast misstaat het bezoeken van de Honolulu Zoo en / of het Waikiki Aquarium niet, laat staan de markt waar je voor een tal van zaken zoals souveniers en dergelijke terecht kant.

#4 - State Wilderness Park

Omschreven door velen als een van de meest mooie plekken op de hele wereld is kuststreek van Na Pali. Het is de plek waar vroeger het koningshuis vandaan kwam. Door de bereikbaarheid, alleen te voet of via de oceaan, is het relatief geïsoleerd gebleven.

Derhalve zijn er ook diverse zeil trips die je kunt maken in dit gebied. Maar voor de meer avontuurlijke mensen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te voet de kuststreek te verkennen. Let wel het gaat hierbij om een afstand van net iets meer dan 35km, wat misschien iets teveel van het goed is als je dit met een cruise zou willen combineren.

#5 - Haleakala Nation Park

Gelegen op het wonderschone eiland Maui kun je de berg Haleakala beklimmen. Een beklimming van circa 3km, wat niet wil zeggen dat je voor die volledige 3km moet gaan. 

Voor het beklimmen zou je al snel 1,5 uur nodig hebben vanaf Maui centrum. Maar op diverse hoogtes kun je genieten van prachtige zonsondergangen. 

Er zijn ook ontzettend veel mogelijke paden zoals onder andere; Kaupo Gap, Sliding Sands, Halemauu, Hosmer Grove & Supply Trails, and Kipahulu. Een voor een bieden ze ieder hun eigen unieke ervaringen van Maui.Over de Auteur

Wij hebben tijdens onze cruise de gelegenheid gehad om ook een aantal point of interest te kunnen bezichtigen. Derhalve dat we graag ook wouden delen dat een dergelijke combinatie geheel mogelijk zou moeten zijn. Hopelijk helpt onze evaring daarbij.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[245 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[104 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo