De do's & don'ts van groepsreis wintersport - Artikel Post - Artikel Marketing

De do's & don'ts van groepsreis wintersport

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: isabellesnowbreaks
Gezien: 540 | Aantal woorden: 597 | Datum: Thu, 26 Sep 2013 | 0 commentaar

Elk vakantieland houdt haar eigen, soms bijzondere regels en wetten er op na. Bij de entertainment van een grote groep tijdens een groepsreis wintersport is een activiteit of het draaien van muziek meestal niet voldoende. Zo was het bijvoorbeeld sinds 1 juli 2012 in Frankrijk verplicht dat er in elke auto een alcoholtest aanwezig is. Om wintersport groepsreizen goed voor te bereiden zijn er een aantal zaken waar goed over nagedacht dient te worden. Je wilt namelijk niet dat men zich verveeld of dat er verkeerd gereden wordt. Hiervoor zijn er een aantal praktische tips in de vorm van do’s & don’ts opgesteld. Veel leesplezier!

 

Aankomst en voorbereiding

Voor een lang weekend of een midweek wintersport met het bedrijf zit iedereen in de bus klaar om te vertrekken. Het plan is om op de heenweg nog een bezienswaardigheid zoals de mijnen van Limburg aan te doen. In het geval van een grote groep is het belangrijk een strak schema aan te houden, houdt hiervoor de groep goed bij elkaar zodat treuzelaars minder snel voor oponthoud zorgen. Een te strakke planning levert echter zijn eigen problemen op. Probeer daarom de reis vanuit Nederland goed voor te bereiden en te regelen. Vraag verhuurders of de uitbater van de slaapaccommodatie boodschappen of de skipassen te regelen, zodat bij aankomst er meteen met de wintersportactiviteiten begonnen kan worden!

 

Zorg voor geschikte entertainment

Ondanks dat Duitse schlagers of Franse Chansons bij iedereen bekend zijn, zijn ze niet bij iedereen geliefd. Zorg er daarom voor dat de juiste feestmuziek in de bus ligt en dat er voldoende muziek is zodat de muziekspeler niet op ‘repeat’ hoeft. Muziek alleen kan bij sommige op de zenuwen werken. Zorg er daarom voor dat er tijdens de busreis naast muziek ook voor ander entertainment, zoals een kaartspel, presentaties of leesmateriaal.

 

Zorg voor een goede uitrusting

Met stompe skies beleeft zelfs een ervaren skiër de winterpret als minder plezierig. Om er voor te zorgen dat iedereen maximaal plezier beleeft van de trip is een goede uitrusting noodzakelijk. Goed wintersportmateriaal speelt hierin een belangrijke rol en kan het plezier immens vergroten. Om er voor te zorgen dat iedereen de juiste materialen tot zijn of haar beschikking heeft is de eerste stap het inzichtelijk maken wie wat nodig heeft, wat al aanwezig is en de het opnemen van de verschillende kledingmaten. Denk hierbij niet alleen de ski’s, boards, schoenen of helmen, maar vergeet zeker niet water- en winddichte kleding, ademende thermo onderkleding en natuurlijk goede zonnebrillen.

 

Warming up voor skiën, snowboarden of langlaufen

Om te voorkomen dat de helft van de groep al na de eerste dag een blessure of ontzettende spierpijn heeft, is een goede warming up noodzakelijk. Met een warming up wordt de bloedcirculatie in werking gesteld wat de kans op blessures verkleind. Maak hier een groepsactiviteit van en trek hier ongeveer 10 a 15 minuten voor uit.Over de Auteur

Ik ben Isabelle Nieuwenhuis en ben werkzaam als redacteur.

Aanbevolen links bij het artikel zijn:

Groepsreizen wintersport bij Snowbreaks

Skireizen voor scholen met Snowbreaks

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo