De mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Amerika - Artikelpost

De mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Amerika

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 218 | Aantal woorden: 580 | Datum: | 0 commentaar

Alle continenten op onze aardbol zijn uniek. En alle continenten op onze aardbol hebben het nodige te bieden. Wil je niet zomaar op een vakantie naar Corfu of Zakynthos? Deze vlieger gaat ook op voor Zuid-Amerika. Toch kiezen niet al veel toeristen om naar dit continent toe te gaan. Spreekt dit continent jou echter wel aan? En wil je daarom zo snel mogelijk een reis naar Zuid-Amerika boeken? Zet je wensen dan goed op een rijtje; dit is namelijk een groot continent.

In eigenlijk elk land in Zuid-Amerika vind je wel iets bijzonder. De drie meest bijzondere bezienswaardigheden vind je hieronder.

Machu Picchu

Machu Picchu in Peru is één van de meest bijzondere nederzettingen op onze aardbol. Dit kleine dorpje is gevestigd op onherbergzaam terrein tussen de hoge bergtoppen. Dat de Inca’s in het verleden hebben besloten om híer een stad te bouwen, is echt bewonderenswaardig.

Een bezoek aan Machu Picchu is iets wat je niet zomaar gaat vergeten. Tegelijkertijd ijs het ook iets wat je goed voor moet bereiden. Zo moet je ruim van tevoren al de tickets boeken. En moet je ook alvast gaan wennen aan de hoogte van dit dorpje, met bijkomende luchtvochtigheid.

Buenos Aires

Spreekt het land Argentinië jou wel aan? Dan is het onwijs gaaf om een rondreis door dit land te gaan maken. Als je deze rondreis gaat maken, mag je de stad Buenos Aires eigenlijk niet overslaan. Dit is een unieke stad. Dit is een indrukwekkende stad. En het is een stad met een eigen verhaal. 

Als je in deze stad rondloopt, heb je echt het idee dat je érgens bent. De stad straalt veel uit en heeft het nodige te bieden. Zo is het super leuk om door de verschillende wijken van de stad heen te lopen.

Patagonië

Op de grens van Chili en Argentinië is het meest ruige landschap van heel Zuid-Amerika te vinden. Dit landschap heeft de welbekende naam ‘Patagonië’ gekregen. In Patagonië vind je de grootste landsgletsjer ter wereld, prachtige meren en lange rivieren. Op deze plek voel je je echt helemaal alleen; je hoort geen vliegtuigen, je hoort geen auto’s en je hoort geen geroezemoes. Je hoort alleen de stilte van de natuur.Over de Auteur

machupicchu.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo