De ultieme tips voor een weekendje weg! - Artikel Post - Artikel Marketing

De ultieme tips voor een weekendje weg!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 102 | Aantal woorden: 649 | Datum: | 0 commentaar

Als je binnenkort een weekendje weg wilt, is het van groot belang dat je een leuke bestemming hebt waar genoeg te doen is. In dit artikel probeer ik je wat inspiratie mee te geven voor je locatie en wat daar te zien valt.

Londen

Telefooncellen, rode bussen en prachtige gebouwen, ook wel bekend als Londen, is de ideale locatie voor een weekendje weg. Het is niet al te lang reizen en er valt genoeg te zien. Bovendien is de gemiddelde Nederlander hier in staat om zijn lunch te bestellen en de weg te vragen. Dat scheelt toch weer een paar woordjes stampen in een vreemde taal. Heb je altijd al de Big Ben willen zien of naar de mooiste parken van Engeland willen gaan? Dan moet je wel een efficiënte planning maken, er is genoeg te doen! Gebruik bijvoorbeeld de hop on hop off bus die je op 80 plekken in de stad voor bezienswaardigheden neerzet.

Berlijn

Wil je liever niet vliegen om wat voor reden dan ook? Onze buren zijn altijd een goede optie om een weekendje weg te gaan. Er is genoeg historie en cultuur, maar ook heerlijk eten en drinken! In Berlijn zijn vele musea, restaurants, parken en winkelcentra waar je uren kunt vertoeven. Je kan met de auto, trein en zelfs de bus naar Berlijn als je niet wilt vliegen. Geen reden om dus niet heen te gaan!

Ameland

Blijf je toch liever in het prachtige Nederland? Logisch! In ons eigen land is veel meer te zien dan dat je denkt. Heb jij eigenlijk het hele land al wel gezien? Vanaf het zuiden tot aan het noorden? Vast niet. Eén van die mooie binnenlandse schatten zijn de waddeneilanden. De mooiste is Ameland. Hier is zon, zee en strand. Maar ook musea en excursies waar je je weekend mee vol kunt plannen. Of heb je een fiets gehuurd bij je vakantiehuisje op Ameland? Dan kan je het hele eiland gemakkelijk zien en genieten van de duinen, het strand en de natuur.Over de Auteur

Lees de blogs over weekendjes weg!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo