De vele soorten vakantieparken in België? - Artikel Post - Artikel Marketing

De vele soorten vakantieparken in België?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Mariska Spaargaren
Gezien: 926 | Aantal woorden: 403 | Datum: Thu, 19 Jul 2012 | 0 commentaar

Je kunt een leuke vakantie hebben in België en dan dien je een geschikt onderkomen te huren, een van de betere mogelijkheden is het huren van een huisje op een van de vele goed geoutilleerde vakantieparken, zodat je op het park en in de wijde omgeving een perfecte tijd gaat beleven.

Toeristische informatie
Hier een aantal feiten over West-Vlaanderen op een rijtje:
-    Het is een mooie cultuurrijke streek met veel mogelijkheden; strand, mooie oude stadjes en natuur zijn ingrediënten voor een fijn verblijf.
-    Wat zeker aan te raden is, vakantiepark Oostduinkerke aan Zee te Koksijde-Oostduinkerke en vakantiepark Kempense Meren, niet te ver van Antwerpen gelegen; Antwerpen, de grootste havenstad van het land met zijn “Kasteel” aan de Scheldehaven, de oude havenbuurt met de vele restaurantjes en cafés, de Keizerlei met de mooie speciaalzaken, de markt en zijn dierentuin.
-    De zondagse “vogeltjesmarkt” trekt veel dagjesmensen naar de stad.
-    Lekker naar het strand? Regel dan iets in of nabij de plaatsen Oostende, Knokke-Heist, Nieuwpoort, de Panne en Zeebrugge. Het weer moet wel een beetje mee zitten.

Een succesvolle vakantie kun je bij deze parken zo gaan regelen:
-    Park Sonnevijver, een aanrader voor natuurliefhebbers, Park Zilverstrand, gelegen in de mooie Kempen en geschikt als uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten door de natuur.
-    Park Duinendaele is een echt gezinspark, op 2 km afstand gelegen van Plopsaland en het strand, het heeft een mooi eigen zwembad en je kunt lopend Frankrijk bezoeken.

Ook kun je naar de Ardennen gaan waar veel te beleven is voor jong en oud. Je kunt hier avonturen gaan beleven abseilen of gewoon lekker wandelen en fietsen en genieten van het uitzicht.  Uw vakantieparken België zijn ideaal als uitval basis voor u en uw gezin om  deze dingen te ondernemen. Je kan natuurlijk ook een dorpje of stad bezoeken.

Over de Auteur

Persoonlijk vind ik België een prettig land om te verblijven met mijn vakantie`s. Het land is erg veelzijdig je kan er een huisje huren op een vakantiepark in de Ardennen. Heerlijk in de natuur en ook mooi in de winter. Je kan ook naar de kust of in de buurt van oude steden verblijven waaronder Gent of Brugge.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo