FB pix Dit jaar een zonnige vakantie in Mirtos op Kreta? - Artikelpost

Dit jaar een zonnige vakantie in Mirtos op Kreta?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1001 | Aantal woorden: 460 | Datum: | 0 commentaar

 

Nog een paar maanden en dan staat de zomer er echt wel aan te komen. Met dit heerlijke, zachte voorjaarsweer, krijgt u toch ook zin om uw zomervakantie te plannen?

Wat dacht u van het zonovergoten Griekenland? En dan niet zomaar Griekenland, maar juist een van de Griekse eilanden Kreta. U moet niet meteen denken aan Chersonissos maar wij willen u laten kennis maken met het zuidoosten, Mirtos op Kreta.

Mirtos is een vriendelijk Grieks dorpje, en heeft niet meer dan 700 inwoners. Mirtos, Kreta staat bij vele bekend om de Griekse gezelligheid, toeristische faciliteiten en leuke taverna’s aan de boulevard. Wat we niet mogen vergeten is dat Mirtos op Kreta een fijn/zandkiezelstrand heeft, waar u ’s middags heerlijk op een strandstoel kan neerploffen, en kan genieten van de Griekse zon. Begint u honger te krijgen … dan loopt u zo de boulevard op naar een van de taverna’s.  In de taverna besteld u een tzatziki en een Griekse salade en terwijl u geniet van de Griekse specialiteiten kijkt u uit over de helderblauwe zee. De kids mogen we ook niet vergeten, want zij kunnen zich ook prima vermaken op het strand van Mirtos. Kreta heeft gezellige vissersplaatsjes en vele kleine Griekse bergdorpjes, zoals bijvoorbeeld Kritsa… Kortom laat u verrassen door de Grieken, want deze mensen zijn zeer gastvrij.

Vanuit Mirtos, Kreta kunt u ook vele uitstapjes maken, en kunt u Kreta gaan ontdekken. Wat dacht u van een sportieve klautertocht door de Sarakina kloof, of een boottocht naar het onbewoonde Chrissi Island met haar prachtige witte zandstrand en turqoise water. Kortom in Mirtos op Kreta beleeft u een leuke, authentieke vakantie zonder massatoerisme, met vele mogelijkheden tot uitstapjes. 

Ga mee, en ontdek Mirtos op Kreta deze zomer. Voor al onze accommodaties in Mirtos, Kreta, kunt u een kijkje nemen op onze website.
 

Over de Auteur

Interfact Travel is een reisorganisatie die gaat voor authentieke vakanties. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo