Een appartement huren in Parijs of Valencia: het winteralternatief - Artikel Post - Artikel Marketing

Een appartement huren in Parijs of Valencia: het winteralternatief

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: deschryver
Gezien: 643 | Aantal woorden: 517 | Datum: Mon, 3 Oct 2011 | 0 commentaar

De nazomer is traditiegetrouw de periode waarin touroperators je om de oren slaan met vroegboekkortingen op wintervakanties. Ben je nog maar net terug van je zomervakantie, beginnen ze je al zin doen krijgen in de volgende vakantie. En ben je geen wintersportfanaat? Dan heb je pech, zo lijkt het wel. Toch?

Niets is minder waar! Wat dacht je van een stedentrip? Of meerdere? Inderdaad, waarom zou je al je vakantiedagen moeten spenderen in één periode? Zeker en vast niet omdat de touroperators dat laten uitschijnen!

Bovendien wordt het door de opwarming van de aarde tegenwoordig steeds moeilijker om een echte wintersportvakantie te beleven. Steeds vaker ligt er geen of weinig sneeuw en dan is de lol er al gauw af. 

Laat je dus niet vangen. Ondanks de kortingen kan het vaak heel wat interessanter zijn om zelf je vakantie of vakanties te plannen zoals jij dat wenst.

 

Wintershoppen? Ga een appartement huren in Parijs!

Beleef eens iets magisch! En wat is er magischer dan de winter in de romantische lichtstad Parijs? De Franse hoofdstad biedt hartverwarmende romantiek, exquisiete gastronomie en mode, van meer alledaagse confectie tot de meest exclusieve haute-couture. Wees gerust, kijken kost niets en dromen is toegestaan!

Voor korte of lange verblijven in Parijs huur je best een appartement. De kost is vaak maar een fractie van die voor een hotel. Bovendien geniet je dezelfde luxe die jij wenst in alle vrijheid. Geen idee waar je moet beginnen? Dit zijn alvast jouw drie zoektermen: appartement huren Parijs.

 

De beste keuze voor winterzon: een appartement huren in Valencia

Last van winter blues? Trek naar het zuiden en verjaag de donkere gedachten die zo typisch zijn voor een lichtarme winter! Een verblijf aan de Mediterrane kust is wat minder glamoureus dan een exotisch verblijf op de Caraïben, maar het budget is dan ook niet te vergelijken! Bovendien kan je de kosten nog verder drukken. Hoe? Drie woorden: appartement huren Valencia. Zo boet je niet in aan luxe zoals in een herberg, maar betaal je je ook niet blauw aan een dure hotelkamer.

Heerlijk uitgeslapen en met wat je bespaart, kan je je tegoed doen aan de heerlijke Spaanse keuken. Valencia is de geboortestad van de wereldberoemde en –befaamde paella! Nergens anders proef je de authentieke smaak van dit smakelijke gerecht.

Geniet van een rustgevende strandwandeling, verken de derde grootste stad in Spanje en grasduin door leuke souvenirshops.

Parijs of Valencia, dit wordt hoe dan ook een wintervakantie om nooit te vergeten!Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo