FB pix Een camperreis maken - Artikelpost

Een camperreis maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1893 | Aantal woorden: 663 | Datum: | 0 commentaar

Om je makkelijk te kunnen verplaatsen op vakantie is het slim om een camper te huren. Wanneer je graag een verre reis wilt maken is het slim om in eerste instantie met het vliegtuig naar het land te vliegen en vanuit daar een camperreis te maken. Camper huren Amerika is zo zeker een optie! Vooral wanneer je een eerste camperreis maakt in Amerika zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden:

1.      Camper kiezen

Het is belangrijk om een camper te kiezen die bij de reis pakt. Hier is het dus afhankelijk van hoe veel kilometer je wilt maken op een dag en met wat voor een gezelschap je gaat. Daarbij zijn er verschillende specificaties waarbij het slim is om mee rekening te houden. Voordat je vertrekt naar Amerika is het handig om de camper al geregeld te hebben, dit geeft minder gedoe op locatie.

2.      Rijbewijs

Een normaal B-rijbewijs is vaak voldoende voor een camper. Het is belangrijk om te beseffen dat het niet hetzelfde rijdt als een normale auto. Daarbij is het in Amerika sowieso al anders rijden dan in Nederland. Het is slim om voordat je op vakantie gaat al te oefenen met een camper. Een camper is namelijk zwaarder, groter, kwetsbaarder en minder wendbaar. Een handige tip is om de afmetingen van de camper waar je inrijdt op te schrijven en bij je te houden als je aan het rijden bent, zo kan je daar rekening mee houden bij tunnels of scherpe bochten.

3.      Wildkamperen

In Amerika mag je gratis kamperen in graslanden en nationale bossen, tenzij dit anders staat     aangegeven. Je mag voor maximaal 14 dagen op dezelfde plek blijven staan en daarna moet je weer door. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je bij aankomst eerst een nacht in een hotel moet slapen in verband met de jetlag. Veel huuraanbieders van campers, zoals Travelhome, willen hier een bewijs van zien zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. Om een camper te huren kan je het beste kijken bij Travelhome camperreizen, niet alleen in Amerika maar op veel meer verschillende locaties bieden zij campers aan.

 Over de Auteur

Als liefhebber van camperreizen en eigenaar van een eigen camper geef ik graag handige tips voor je eerste camperreis!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo