Een dagje Amsterdam met vrienden - Artikelpost

Een dagje Amsterdam met vrienden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 879 | Aantal woorden: 997 | Datum: | 0 commentaar

Een dagje met vrienden is altijd leuk, en er zijn verschillende leuke activiteiten die je kunt doen. Plan jouw dagje uit ruim van tevoren, zodat de hele vriendengroep gezellig mee kan. Als de dag in ieder geval vast staat, kunnen jullie de activiteiten gaan plannen. Je kunt met het openbaar vervoer gaan, maar parkeren in Amsterdam is ook geen enkel probleem. Parkeren in Amsterdam doe je namelijk comfortabel en veilig bij Q-Park. Je kunt het je dus lekker gemakkelijk maken en de auto pakken voor je dagje weg.

Amsterdam Arena

Een plek die erg leuk is om naartoe te gaan, is de Amsterdam Arena. Misschien is Ajax wel de favoriete voetbalclub van jullie vriendengroep, of willen jullie gewoon een kijkje nemen in de Amsterdam Arena. De Amsterdam Arena is natuurlijk de thuishaven van Ajax, maar daarnaast speelt het Nederlands efltal ook voetbalwedstrijden in dit stadion. Echter wordt er niet alleen gevoetbald in het stadion, er worden ook regelmatig feesten en concerten gegeven. Het is dus erg leuk om de Arena eens goed te bekijken van binnen. Dit is mogelijk als je kiest voor een stadion tour. Er vertrekken dagelijks meerdere stadion tours, in het Engels maar natuurlijk ook in het Nederlands. Je hebt ook speciale groepstours, deze kun je doen samen met bijvoorbeeld collega’s of vrienden. Je kunt er dus voor kiezen om met je vriendengroep deze tour te doen. Dit kun je doen vanaf 20 personen, ook met een voetbalteam is dit erg leuk. Je kunt namelijk in de perskamer kijken, op het gras staan en een leuke groepsfoto laten maken. Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor de reguliere stadion tour.

Vondelpark

Tussen de middag kunnen jullie even lekker wat eten in een van de leuke eettentjes van Amsterdam. Er is genoeg mogelijkheid tot een lekkere gezellige lunch. In de zomer kan het ook erg leuk zijn om in het Vondelpark te eten. Als jullie de kosten willen drukken, is dit zeker een goede optie. Als jullie broodjes van thuis meenemen, kun je plaatsnemen in het Vondelpark en gezellig lunchen. Vooral als de zon schijnt, is het heerlijk om hier even te lunchen en bij te praten.

Heineken Experience

Een andere leuke activiteit voor mannen, is de Heineken Experience. Zeker als jullie echte Heineken fans zijn, is dit een hele leuke ervaring. De brouwerij waar een eeuw lang Heineken bier is gebrouwen, is omgetoverd tot een reis door de wereld van Heineken. Je kunt zelf door de Heineken Experience lopen en deze lekker zelf verkennen. Wel kun je de app downloaden, hierop vind je een audio- en videogids. Zo krijg je tijdens de tour leuke weetjes en informatie over Heineken. Je kunt je kaartjes voor de Heineken Experience op de website al kopen, zo hoef je niet in de rij te gaan staan bij de kassa.
Een dagje weg kun je goed afsluiten met een hapje eten of een drankje in de stad. Gezellig praten, lachen en een drankje doen is natuurlijk de perfecte afsluiting van de dag.

Dit zijn dus verschillende leuke mannelijke activiteiten die jullie kunnen doen tijdens een dagje in Amsterdam. Parkeren in Amsterdam is makkelijk, er zijn leuke dingen te doen, dus een gezellige dag is gegarandeerd.

 

Over de Auteur

Sanne Vermeulen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo