FB pix Toerisme in Portugal floreert - Artikelpost

Toerisme in Portugal floreert

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1324 | Aantal woorden: 830 | Datum: | 0 commentaar

 

Vooruitgang toeristische sector

Goed nieuws: 'Turismo de Portugal’ heeft de positieve cijfers van de toeristische industrie in Portugal vrijgegeven. 2011 was een zeer succesvol jaar voor het toerisme in Portugal. Het aantal bezoekers en overnachtingen nam toe alsook de inkomsten van de mondiale markt. De cijfers van de eerste helft van 2011 waren al overtuigend. Als we het overzicht van de totale cijfers van 2011 erbij nemen, bevestigt dit dat dePortugese toeristische sector inderdaad aan het groeien is. Steeds meer mensen genieten van een Portugese vakantie.

Unieke eigenschappen van Portugese regio's

In 2011 waren de regio’s van het Noorden & de Alentejo  erg gewaardeerd als vakantiebestemming. Deze twee waren een aanvulling op andere gekende regio's zoals Lissabon, de Algarve en Madeira. Eén van de redenen waarom deze regio’s zo apprecieert worden, is de rijke historie dat ze te bieden hebben. Elke regio heeft zijn eigen geschiedenis, wat ervoor zorgt dat elke regio zijn unieke karakter heeft.

Groot aanbod aan evenementen

Er worden dit jaar veel evenementen gehouden in Portugal. Guimarães en Braga hebben de eer om dit jaar de Europese hoofdsteden voor cultuur en jeugd te organiseren. Daarnaast zijn er tal van sportevenementen zoals o.a. Portugal Golf Master, Lissabon Tall Ships Race, Moto GP. Aan muziekevenementen ontbreekt het ook zeker niet. Festivals zoals Rock n 'Rio, Super Bock Super Rock, Optimus Alive & Sudoeste, zijn er enkele van, welke  grote internationale namen mag verwelkomen.

Juweel aan de Oceaan

Een andere reden voor het succes van Portugal is haar geografische diversiteit, uitstekende gastronomie en de gastvrijheid. In combinatie met cultuur en stranden, behoort Portugal tot één van de juwelen van de Atlantische Oceaan. Met dit grote succes, verwacht Portugal nog meer bezoekers te verwelkomen in 2012.

Wij nodigen u uit om onze Individuele ReizenRondreizen of Dagtrips te ontdekken op onze website www.ecotoursportugal.com.

 

 

 

 

 Over de Auteur

ecoTours is een Portugese touroperator, gespecialiseerd in Charmant & Duurzaam Toerisme. Wij bieden Individuele Reizen, Rondreizen & Dagtrips aan. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo