FB pix Een inklapbare bolderkar mee op vakantie - Artikelpost

Een inklapbare bolderkar mee op vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2514 | Aantal woorden: 691 | Datum: | 0 commentaar

Staat er binnenkort een reisje op de planning met het hele gezin? Een weekendje in Nederland of wellicht naar het buitenland? Dan neem je als gezin zijne vaak wel wat spullen mee. Om te voorkomen om alle spulletjes te moeten sjouwen, wanneer je bijvoorbeeld even naar het park of strand gaat kun je een inklapbare bolderkar meenemen op vakantie. Het grote voordeel van de inklapbare bolderkar zegt de naam al, de bolderkar is inklapbaar. Heel handig dus om mee te nemen naar de vakantiebestemming en ook voor tijdens de vakantie.

Meer voordelen ontdekken van de inklapbare bolderkar? Lees dan snel verder.

Een handige pakezel

Tijdens een weekendje weg of een vakantie heb je vaak, vooral met kinderen veel spullen mee. Wanneer je tijdens de vakantie er graag even op uit wilt heb je meestal voor de kinderen ook diverse spulletjes mee. De inklapbare bolderkar wordt dan je beste vriend. Je klapt hem gemakkelijk in en legt hem in de kofferbak van de auto. Wanneer jullie op plaats van bestemming zijn kan het avontuur echt beginnen. De bolderkar kan namelijk dienen als ware pakezel. Je kunt er allemaal spulletjes in leggen die jullie mee hadden genomen en die van belang zijn. Wanneer je een speciale bolderkar huif over de bolderkar plaatst blijven alle spullen droog wanneer het regent en koel wanneer de zon erg aanwezig is.

Een extra voordeel: zelfs de kinderen kunnen de bolderkar mee trekken. Dus papa en mama hoeven dit niet de hele tijd te doen. Alleen wanneer de kinderen moe zijn. Dan kunnen ze lekker uitrusten in de bolderkar en papa of mama de bolderkar vooruit trekken.

Met de bolderkar naar het buitenland

Op vakantie naar het buitenland? Vooral wanneer je jonge kinderen hebt neem je nog een kinderwagen mee in het vliegtuig. De kinderwagen zou je ook kunnen vervangen voor een inklapbare bolderkar. Deze kan namelijk gemakkelijk mee in het vliegtuig. Het voordeel van een bolderkar ten opzichte van een kinderwagen is dat je in een bolderkar veel meer ruimte hebt om spullen in te vervoeren. Bij een kinderwagen ie dit vaak beperkt met alleen een vakje onder het zitje waar het kindje op zit.

Bij een bolderkar heb je al veel ruimte door de kuip, waardoor je er meer spullen in kwijt kunt. Niet alleen spullen. Er kunnen zelfs 2 kinderen in zitten. Dit is bij een kinderwagen toch wel heel erg lastig en krap.

Geschikt voor ieder seizoen

Een inklapbare bolderkar kun je zo omtoveren, waardoor die geschikt is voor ieder seizoen. Met de eerder genoemde huif kun je hem tijdens een warme zomerdag gebruiken, maar ook wanneer het regent. Je kunt er dan nog voor kiezen om er een regenhoes overheen te doen. Zelfs in de winter kun je een bolderkar gebruiken. Er zijn namelijk speciale ski’s die je onder de bolderkar kunt plaatsen, waardoor je er ook plezier van kunt hebben tijdens de winter.Over de Auteur

De auteur wil graag zijn kennis en ervaring delen met anderen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo