FB pix Een Taalcursus Engels In Het Zonnige Buitenland Met ESL Taalreizen - Artikelpost

Een Taalcursus Engels In Het Zonnige Buitenland Met ESL Taalreizen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1702 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

 

ESL taalreizen stuurt reizigers dit jaar naar de zon om Engels te leren. De taalcursus Engels kan in verschillende zomer bestemmingen gevolgd worden waaronder India en Zuid-Afrika.  Het is dus mogelijk om te genieten van een interessante, hete zomer terwijl je je talenkennis uitbreidt.

Daarnaast is het ook nog mogelijk om verschillende vrijetijds activiteiten bij te boeken. De taalcursus plus programma’s stellen de cursist in staat hun eigen reis samen te stellen.  Met keuze activiteiten zoals raften en surfen word het vakantiegevoel hoog in het vaandel gehouden.

 “Bij het samenstellen van de 2012 brochure hebben wij de klant vooropgesteld. Onderzoek heeft aangetoond dat taalreizen het best beleefd worden wanneer ze aanvoelen als een echter vakantie. Daarom bieden wij dit jaar nog meer extra activiteiten aan. Deze activiteiten kunnen teruggevonden worden in de taalcursus plus programma’s. ”Aldus een medewerker van ESL taalreizen.

De taalcursus plus programma’s bieden de cursist een scala aan activiteiten. Men kan kiezen voor een bepaalde hobby, een sport of een workshop. Hierdoor kan de cursist de taalreis combineren met iets anders wat hem of haar interesseert. Deze programma’s zijn vaak toegespitst op de bestemming van keuze. Men kan bijvoorbeeld een cursus rugby volgen in Nieuw Zeeland of een cursus duurzaamheid in Canada.

De taalcursus Engels is niet de enige cursus met exotische bestemmingen. De taalcursus Spaans kan gevolgd worden in verschillende Zuid-Amerikaanse landen zoals Argentinië en Equador. Vooralsnog is het echter de taalcursus Spaans in Spanje die de meeste klanten trekt.

Mensen die graag een verre bestemming zouden kiezen maar het te duur vinden moeten vooral de website van ESL taalreizen in de gaten houden. De organisatie voorziet maandelijks een groot aantal kortingen en aanbiedingen voor de verre bestemmingen. Zo kan men de komende maand grote kortingen krijgen op de reizen naar Boston en Honolulu.

-Einde persbericht-

ESL taalreizen verzorgt al vijftien jaar taalreizen naar veertig verschillende landen. Cursisten kunnen kiezen uit twintig verschillende talen die op verschillende locaties wereldwijd gevolgd kunnen worden. De organisatie staat bekend om de gerichte klantenservice en op maat gemaakte reizen. Het afgelopen jaar ontving de organisatie de prestigieuze LTM start award voor het beste taalreisbureau van Europa.Over de Auteur

Mijn naam is Yvonne en ik ben werkzaam in de reissector. Ik schrijf graag artikelen over spannende ontwikkelingen binnen de reiswereld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo