FB pix Een vakantie op Kreta, rustig en zonder massatoerisme - Artikelpost

Een vakantie op Kreta, rustig en zonder massatoerisme

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1034 | Aantal woorden: 363 | Datum: | 0 commentaar

 

Als u aan Kreta denkt, denkt u wellicht gelijk aan het drukke Chersonissos waar vele jongeren hun vakantie vieren en meestal op het strand hun roes uitslapen. Maar is dit niet overal het geval, in ieder land? Want ook het eiland Kreta is rustig en heeft mooie plekjes.

Interfact Travel is een reisorganisatie die gaat voor vakantie zonder massatoerisme. Het eiland Kreta rustig ontdekken, bergdorpjes bezoeken waar u de Griekse bevolking tegenkomt. U kent wel het prachtige plaatje met oude mensen met een tand uit de mond, of een ezel door de bergen met een mandje geplukte sinasappels. Dit beeld komt u alleen tegen wanneer u erop uitgaat. U kunt een auto huren en vanuit uw accommodaties heerlijk op ontdekking.

Interfact Travel biedt accommodaties op Kreta aan waar rust centraal staat. U zult niet in hele drukke dorpen als Chersonissos terecht komen, maar juist het tegenovergestelde. Een van onze favoriete dorpen is Mirtos. Een authentiek dorpje op Kreta, rustig, gezellig en gastvrijheid zijn de kernwoorden van Mirtos. Vanuit dit dorp kunt u gemakkelijk de verassende plekjes ontdekken met de auto, of u kunt er mooie wandeltochten maken. Kortom een goede mix van zon, zee strand en activiteit. 

Op vakantie is het toch heerlijk om iets van het land te zien, en juist niet de drukte en massatoerisme op te zoeken?! Het is leuk voor een dagje, maar genieten van een vakantie is ook het land leren kennen, en dat kan met Interfact Travel.

Kortom: ontdek het andere Kreta, rustig genieten van zon, zee, strand, authentieke dorpjes en de gastvrijheid van de mensen. Genieten dus!

Over de Auteur

Interfact travel is een reisorganisatie die gaat voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het écht proeven van de sfeer van het land. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo