Eilandhoppen Griekenland, een prachtige vakantie! - Artikelpost

Eilandhoppen Griekenland, een prachtige vakantie!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 751 | Aantal woorden: 425 | Datum: | 0 commentaar

Eilandhoppen Griekenland is een heerlijke manier van vakantie vieren. U denkt misschien dat het ontzettend veel geregel en gedoe is… maar het tegengestelde is waar. Het begint al op de luchthaven, waar  u wordt opgewacht door een transfer die u voor uw hotel afzet. U kunt uw eilandhopreis beginnen in Athene, waar u eerst wat cultuur kunt snuiven en wellicht heeft u zelf nog even tijd voor een bezoek aan de wel bekende Acropolis.

Na een bezoek aan Athene begint het eilandhoppen door Griekenland echt. Het heerlijke van eilandhoppen Griekenland is dat eigenlijk alles voor u geregeld is de hotels, de ferry’s en de transfers, maar tegelijkertijd heeft u toch de vrijheid en ziet u verschillende Griekse eilanden die ieder hun eigen charme hebben. Besluit u een dagje van het zonnetje te genieten aan één van de mooie stranden van Naxos, of wilt u liever  een dagje een auto huren en over het eiland Amorgos touren dan is dat ook mogelijk. U kunt geheel uw eigen dagen indelen, maar wel met het relaxte gevoel dat de ferry om naar het volgende eiland te hoppen geheel voor u geregeld is.  

Eilandhoppen Griekenland biedt u de mogelijkheid kennis te laten maken met de verschillende Griekse eilanden die Griekenland rijk is. Wat dacht u van het prachtige eiland Santorini, waar al vele plaatjes zijn geschoten. U kent ze denk ik wel, de witgekalkte huisjes met de blauwe koepeldaken allemaal op een rij.

Tijdens het eilandhoppen door Griekenland kunt u genieten van de echte Griekse specialiteiten zoals de Griekse salade (choriatiki), tzatziki,  pastitisio, gyros en de bekende souvlaki. En vergeet u vooral niet te proosten op het goede leven. Yamas!

Lijkt het u ook leuk om te gaan eilandhoppen door Griekenland deze zomer...? Surf dan naar de website www.interfact-travel.nl en boek een prachtige eilandhopreis.  
Puur genieten van een welverdiende vakantie.

Over de Auteur

Interfact travel is een reisorganisatie die gaat voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het écht proeven van de sfeer van het land. Wij bieden een ruime keuze aan kleinschalige accommodaties, villa's en huizen op de rustige plekjes van KretaKosKalymnosLesbos en de Canarische eilanden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo