Eilandhoppend door de Cycladen - Artikel Post - Artikel Marketing

Eilandhoppend door de Cycladen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Eilandhoppenopmaat
Gezien: 393 | Aantal woorden: 544 | Datum: Tue, 4 Dec 2012 | 0 commentaar

 

Wie wil gaan eilandhoppen Cycladen doet er goed aan één en ander van te voren te regelen.

Kan het niet ter plaatse dan?


Jawel hoor, dat kan zeker. Ik zal u nu echter uitleggen waarom ik het vooraf zou regelen.

Als u wilt gaan eilandhoppen door de Cycladen bent u voor een groot gedeelte afhankelijk van de ferry’s. De ervaring leert dat zeker in het hoogseizoen ferry’s volgeboekt zijn, ik heb zelf eens mijn hele plan om moeten gooien omdat de ferry naar Paros drie dagen vol was. Ik heb toen besloten om naar Milos te gaan, waar ik niks over wist, maar na drie dagen had ik Athene gezien… Op zich heeft dat ook wel zijn charme, maar je kan wel weer helemaal van voren af aan beginnen. Vanuit Milos was er namelijk geen ferry naar mijn vooraf geplande tweede eiland, Naxos.

Ook midden in de nacht aankomen en dan nog op zoek moeten naar accommodatie is niet leuk, kan ik u uit eigen ervaring vertellen. Buiten dat de hoofdprijs gevraagd kan worden (en je die maar al te graag wil betalen als je daar vermoeid met je backpack op staat) is het ook maar de vraag of je geschikte accommodatie kan vinden. Ik ben zelf een keer op het dak beland, waar toevallig een soort van schuurtje met twee bedden een douche en wc was. Daar het al 1 uur was, had het niet veel zin om naar iets anders op zoek te gaan.

Er is echter nog een reden waar niet iedereen aan denkt. Stel je voor dat er door een staking of weersomstandigheden een/twee dagen geen ferry’s gaan. Je zit dan vast op het eiland, maar kan je ook nog in je accommodatie verblijven? Misschien komt er wel een chartervliegtuig aan waarvan de reizigers uw accommodatie geboekt hebben. Er is ongetwijfeld nog wel ergens plek op het eiland, maar het is ook niet echt ultieme vakantiegevoel om allerlei dingen te gaan regelen. Mocht het geregeld zijn, moet je zorgen voor nieuwe ferrytickets. Had je vooraf accommodatie geboekt op het volgende eiland? Dan maak je dubbele kosten.

In dit soort gevallen is het erg gemakkelijk als je terug kan vallen op iemand of op een organisatie die vaker met dit bijltje gehakt heeft. Zo kan je onbezorgd gaan eilandhoppen over de Cycladen.

Over de Auteur

Wij zijn een organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen. Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt. In het zonnetje op het dek van de ferry neemt u voldaan afscheid van het ene eiland en bent u alweer nieuwsgierig naar wat u te wachten staat op het volgende eiland. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u dus goed adviseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo