Eilandhoppend door Griekenland - Artikel Post - Artikel Marketing

Eilandhoppend door Griekenland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Eilandhoppenopmaat
Gezien: 413 | Aantal woorden: 454 | Datum: Tue, 4 Dec 2012 | 0 commentaar

 

Eilandhoppend door Griekenland
Decennialang zijn er al reizigers die zich al hoppend door de Griekse eilanden heentrekken. Een tiental jaar geleden was dit een groot avontuur en had je grote kans op uitval van ferry’s en het letterlijk gestrand zijn op een eiland voor een paar dagen. Het moet in deze tijd onmogelijk zijn geweest om in twee weken een strak gepland schema aan te houden.

Tegenwoordig gaat dit al een stuk beter, varen ferry’s meer op tijd, maar zijn de regels ook een stuk strenger. Als een boot haar maximale capaciteit bereikt heeft, wordt er ook niemand meer toegelaten waar vroeger nog wel eens een oogje dicht geknepen werd. Als de windkracht hoger is dan 8 mogen tegenwoordig ook de grote ferry’s niet meer varen. Dit allemaal uit (terechte) veiligheidsoverwegingen.

Ondanks dat de verbindingen en informatievoorziening dus een stuk verbeterd zijn, kan het nog steeds lastig zijn om zelf een plan te maken om te gaan eilandhoppen door Griekenland. Het is dan ook verstandig dit uit te besteden aan een organisatie die daar verstand van heeft. Zo worden al uw zorgen uit handen genomen, wordt er vervangende accommodatie geregeld als er een ferry niet gaat (door wat voor omstandigheid dan ook) en hoeft u zich ook niet druk te maken over vervangende ferrytickets. Dit wordt allemaal voor u geregeld. Het scheelt een hoop tijd en frustratie, zodat u rustig kunt genieten. Het blijft immers vakantie, toch?

Uit eigen ervaring met het eilandhoppen door Griekenland kan ik zeggen dat ook het uitbesteden van accommodatie en transfers een hele geruststelling is. Ik heb een aantal keer met mijn backpack (maar ook met tas op wieltjes) door de hete zon geploeterd op zoek naar een betaalbaar, kwalitatief voldoende, kamer om te overnachten. Het heeft zo z’n charme om met handen en voeten uit te leggen aan een oud Grieks vrouwtje wat je zoekt, maar ik prefereer dan toch om dit te doen zonder bagage, in een klein cafeetje op een berghelling of bergdorpje. Daarom besteed ik dit soort vakanties tegenwoordig uit, zodat ik optimaal kan genieten van het eilandhoppen Griekenland.

 

 

 

Over de Auteur

Wij zijn een jonge organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen. Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt. In het zonnetje op het dek van de ferry neemt u voldaan afscheid van het ene eiland en bent u alweer nieuwsgierig naar wat u te wachten staat op het volgende eiland. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u dus goed adviseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo