FB pix Enkele Boeiende Gratis Activiteiten In Londen - Artikelpost

Enkele Boeiende Gratis Activiteiten In Londen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1855 | Aantal woorden: 850 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn een heleboel plaatsen in Londen die U kan bezoeken zonder ook maar iets te spenderen. Dit artikel biedt een overzicht van enkele aanbevolen gratis activiteiten die de Britse hoofdstad te bieden heeft. Boek een hotel in Londen en geniet van de stad met een beperkt budget.

 

De Evensong diensten in Westminster Abbey

De interessante geschiedenis van Westminster Abbey, de oudste en meest belangrijke kerk in London, trekt dagelijks een grote massa toeristen. Een bezoek aan de kerk kan echter een drukke en dure aangelegenheid zijn. De Evensong diensten zijn daarentegen  een zeer aangename ervaring – U kan immers genieten van de ceremonie en muziek, en dit alles zonder toegangsprijs!

Broad Sanctuary, Londen, SW1P 3PA

 

Sterren kijken en uitzicht op de stad in Greenwich Observatory

Met één been op het westelijk halfrond en het andere op het oostelijke – de centrale meridiaan loopt doorheen de Greenwich Observatory in zuid-oost Londen. Dit elegante gebouw in rode baksteen biedt eveneens interactieve demonstraties, een enorme telescoop en enkele ongeloofelijke uitzichten op de stad Londen.

Blackheath Avenue, Greenwich, SE10 8XJ

 

Hoogstaande kunst op Eerste Donderdagen

Iedere eerste donderdag van de maand openen de East End kunstgalerijen hun deuren voor gratis evenementen en tentoonstellingen. Op Vyner Street in Hackney en andere trekpleisters voor bewonderaars van kunst, komen later op de avond studenten en kunstliefhebbers samen om de galerijen te bezoeken, hetgeen een gezellige sfeer kan creëren.
Archieffilms in Mediatheque

Vergeet zeker niet het bruisende Zuid-Bank wil U genieten van enkele gratis activiteiten in Londen. Wandel langs de rivier om de lokale skateboarders te spotten, of bezoek de gratis tentoonstelling in het Britse Film Instituut. Vergeet echter niet even een bezoek te brengen aan de Mediatheque. In de projectiezaal van het Britse Film Instituut kan U kiezen uit duizenden uren aan zeldame film en tv-beelden.

Belvedere Road, SE1 8XT

 

Wandel langs de adembenemende etalages in Sotheby’s

Het zijn zeker niet enkel en alleen de kopers die uren kunnen rondneuzen in deze wereldberoemde veilinghuizen. Adembenemende kunstwerken, van Old Masters tot de schedels van Damien Hirst, worden tentoongespreid in deze heilige gangen, en U kan dit alles bezichtigen zonder enkele toeslag.

34-35 New Bond Street, W1A 2AA

 

Open toegang op Cargo Free Fridays

De Cargo Club is de thuisbasis voor hippe bewoners van de regio oost-Londen – de eerste halte tijdens een nachtje uit in Shoreditch. Geniet van een mix van lokale bands, hippe DJ’s en zomerse barbecues tijdens de beroemde (en gratis) vrijdagavond sessies.

83 Rivington Street, EC2A 3AY

 

Columbia Road Bloemenmarkt

Deze banale straat in het drukke Hackney komt iedere zondag tot leven wanneer groepen van bloemenverkopers de regio omtoveren tot een festijn van kleuren en geuren. Sluit U aan bij de lokale Londenaars en onderhandel voor lagere prijzen, of neem een rustige wandeling langs de adembenemende groene plekjes in deze straat.

Columbia Road, E2 7RG

Over de Auteur

Annabel Oosterwijk schrijft over allerlei onderwerpen, onder andere reizen en hotels in Londen. Voor haar volgende vakantie heeft ze zojuist een prachtig hotel in Londen gevonden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo