FB pix ESL opent gloednieuw reiskantoor in Engeland - Artikelpost

ESL opent gloednieuw reiskantoor in Engeland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1488 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

 

De taalreisorganisatie uit Zwitserland opent deze zomer een kantoor in Londen. De vestiging in centraal Londen zal de Britse klant voorzien van reisinformatie en deskundig advies.

Eerder dit jaar opende de organisatie ook al kantoren in Nederland, Spanje, Zwitserland en België. Voorheen moesten de klanten het vooral doen met de meertalige website van de organisatie. “ In principe zijn onze websites van alle gemakken voorzien en 24 uur per dag beschikbaar.  We hebben echter gemerkt dat er behoefte is aan meer persoonlijk klanten contact. Vandaar dat we de afgelopen maanden vijf nieuwe kantoren in Europa geopend hebben. We willen het contact verstevigen met de klant en ESL een gezicht geven.” Aldus een medewerker van ESL taalreizen.

Alhoewel de reisorganisatie verschillende Engelstalige cursussen aanbied in verschillende landen, is dit het eerste kantoor in een Engelstalig land. “ Wij hebben opgemerkt dat er steeds meer interesse in taalreizen is vanuit de Engelstalige markt en willen de Britse klant een hand toereiken”. Vanaf heden kan de Britse klant terecht in hartje Londen voor het boeken van o.a. een cursus Frans in Canada.

Ook in Nederland is de organisatie druk aan het werk met de Engelse markt. Voor het leren van Engels is Londen de meest populaire bestemming op de voet gevolgd door de cursus Engels in Australië met ESL. Om het aanbod van taalscholen in Londen overzichtelijker te maken heeft de reisorganisatie een speciale pagina gemaakt voor de Engelse hoofdstad. De pagina bied een duidelijk overzicht van de verschillende scholen en de verschillende leer niveaus. Daarnaast kan de aspirerend cursist ook algemene reisinformatie terug vinden. De pagina voorziet de bezoeker van actuele reistips, evenementen en weersverwachtingen. Wanneer de pagina een succes blijkt zullen andere bestemmingen waarschijnlijk snel volgen. 

 Over de Auteur

Mijn naam is Yvonne en ik werk in de reisindustrie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo