FB pix Fátima, een uniek bedevaartsoord - Artikelpost

Fátima, een uniek bedevaartsoord

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 976 | Aantal woorden: 475 | Datum: | 0 commentaar

 

Het Prachtige Portugal is voor velen op verschillende manieren bekend. Het is een uitstekende keuze om lekker te genieten en te ontspannen aan één van de vele langgerekte stranden. Daarnaast is het voor de reiziger die van cultuur houdt een bron van inspiratie: het land heeft niet minder dan 11 plaatsen die op de bekende UNESCO lijst prijken, alvast iets waar men trots op kan zijn! Er is voor ieder wat wils. Naast deze toeristische toppers, is het ook een gekende bedevaartsplaats. Reis mee en ontdek de boeiende historie van deze plaatsen.

‘Zonnewonder’

Wanneer u een rondreis door Portugal maakt, kan u op deze reis geen stop aan Fatima ontzeggen. Dit hoort bij het Beste van Portugal en wordt het ‘Altaar van de Wereld’ genoemd. Deze plaats werd beroemd door het zgn. ‘Zonnewonder van Fátima’. Deze verscheen in het jaar 1917 op de 13e van de maanden mei tot oktober. Een drietal herderskinderen predikten dat deze verschijningen zich zouden voordoen. Vele pelgrims waren aanwezig op deze indrukwekkende gebeurtenissen.

Er zijn vele reizen waarbij u het religieuze Portugal kan ontdekken. Bezoek Portugal tijdens een Dagtrip en beleef samen de processies op 13 mei en 13 oktober. Ook dit jaar kan u hieraan deelnemen. Op een tour door het Noorden van Portugal leert u niet enkel deze boeiende plaats kennen, maar vele andere prachtige en onvergetelijke plaatsen zoals Porto Fátima, Nazaré en Tomar.

Ontdek tijdens de vele Religies & Tradities van Portugal tal van andere steden als Lissabon, Fátima, Coimbra, Guimarães en Santiago de Compostela. Laat u verleiden door de geschiedenis van Portugal.

We hebben tal van andere reizen te bieden op onze website. Bekijk gerust onze andere Individuele Reizen, Rondreizen of Dagtrips. Mocht u nog vragen hebben over onze reizen of wat dan ook, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 Over de Auteur

ecoTours Portugal is een incoming Tour operator, gespecialiseerd in Charmant & Duurzaam Toerisme. Wij bieden Individuele Reizen, Rondreizen & Dagtrips aan. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo