Gaat u een caravan huren deze vakantie - Artikel Post - Artikel Marketing

Gaat u een caravan huren deze vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 590 | Aantal woorden: 723 | Datum: | 0 commentaar

Bij het huren van de stacaravan is het belangrijk om op de indeling, de standaard uitrusting en de inventarislijst te letten. Als je een stacaravan gaat huren voor een korte termijn, waarbij je kunt  denken aan de huur van een stacaravan voor een jaarlijkse vakantie, dan is het aan te raden om aan om van de binnen- en buitenkant foto’s te nemen aan het begin van de  huurtermijn en goed de inventaris aan de hand van de verstrekte lijst te controleren. Je kunt op deze manier goed aantonen in welke staat het object was bij aanvang van jouw gebruik en er zal geen discussie mogelijk zijn over eventuele schade of vermissing van inventaris, het is aan te raden dat bij een caravan huren zeker te gebruiken.

Je kunt een stacaravan ook huren voor de langere termijn je kunt hierbij denken aan het huren van een stacaravan  voor meerdere jaren. Dan is het wel aan te raden dat je ook de staat van onderhoud goed gaat controleren, hierbij moet je ook letten op of er beschadigingen door lekkage zijn, of de wanden goed zijn en of het chassis niet beschadigd is. Controleer ook de staat van de verwarming, de waterleidingen en het sanitair, want herstel hiervan is meestal een dure zaak. Je moet de verhuurder vragen wanneer de caravan voor het laatst een onderhoudsbeurt heeft gekregen. Dit is de manier om zekerheid te krijgen dat je een redelijke en juiste huurprijs voor de stacaravan betaalt. Ook is het belangrijk, dat in de huurovereenkomst duidelijk vermeld staat wie er verantwoordelijk is het onderhoud, problemen en beschadiging van de caravan en hoe dat het gaat met eventuele onderhoudsbeurten. Het is voor jou als huurder belangrijk dat er informatie of handleidingen zijn voor de in de stacaravan aanwezige apparatuur, je zou hierbij kunnen denken aan de airco, de waterzuivering en de gaskachel, is het er niet? Dan moet je hier naar vragen want als er wat met het apparaat is, dan is het wel zo fijn als je het zelf op kunt lossen. Het is daarnaast ook van belang om de minimale huur- en opzegtermijn goed te regelen en op papier te krijgen. Zeker bij de langere huurtermijn geldt dit, het huren voor een korte periode verschilt amper met het huren van een hotelkamer of vakantiehuisje. Als je de afspraken over het huren van de stacaravan op papier hebt staan dan weet je ook zeker hoe het er voor staat en wat je kunt verwachten, je kent je richten en plichten en de verhuurder ook want je krijgt beide een exemplaar van de afspraken die zijn ondertekend.

Bij het huren van een stacaravan is de ligging en de standplaats van de caravan en de plaatselijk aanwezige faciliteiten belangrijk. Zeker als je in het buitenland een stacaravan gaat huren is een belangrijke factor om rekening mee te houden de ligging en standplaats van de caravan. Bijvoorbeeld als je naar stacaravans Italie kijkt is het goed om te weten wat er voor kinderen is. Je verblijft er meer dan een paar dagen zodat het belangrijk is om te weten welke faciliteiten er in de omgeving aanwezig zijn. Je weet dan ook wat je er kunt doen qua dagjes weggaan maar je moet ook letten op de aanwezigheid van winkels, banken, postkantoor en een tankstation. Zo zorg je er voor dat je niet kilometers moet rijden om eten te kunnen kopen. De recreatie mogelijkheden waarbij gedacht kan worden aan cafés of restaurants kunnen belangrijk voor je zijn. Je kunt ook na gaan denken over bezienswaardigheden of attracties, zeker als je kinderen hebt is het goed om daar eens naar te gaan kijken. Je moet er ook op letten dat de te huren caravan goed bereikbaar is per auto, of per openbaar vervoer, en of je eigen wagen nabij de stacaravan gratis kan worden geparkeerd. Het is dus belangrijk voor je om naar dergelijke informatie te vragen alvorens tot het huren over te gaan, het voorkomt onaangename verrassingen.

Over de Auteur

Ik heb een ruime ervaring met het verblijven in stacaravans over heel Europa, in mijn artikel vertel ik wat belangrijk is om te weten om problemen te voorkomen. Veel van deze problemen heb ik zelf mee gemaakt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo