FB pix Genieten van het leven in Spanje - Artikelpost

Genieten van het leven in Spanje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1002 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

Het leven kan heerlijk zijn. Vooral als je op vakantie bent in Spanje. Je hebt hier alles wat het leven aangenaam maakt. Je kunt genieten van zon en zee of als je van cultuur houdt dan kom je hier ook aan je trekken. Hou je van rust en natuur? Ook dit kun je in Spanje vinden. En vergeet natuurlijk niet de heerlijke Spaanse gerechten en de Tapas.

Wat maakt een vakantie Spanje nu zo aangenaam? Het is ten eerste dat je er niet al te ver voor hoeft te reizen voordat je met je voeten in het heerlijke zand zit. Je kunt er met het vliegtuig al in een paar uurtjes zijn. Je kunt zelfs met de auto gaan vanuit Nederland maar dat duurt dan wel een paar dagen, afhankelijk van je bestemming. Maar als je lekker de tijd hebt, zoals de pensionada onder ons, ga je gewoon met je eigen auto of camper en je doet verschillende Spaanse bestemmingen aan. Wat let je? De herfst en de winter zijn in ons eigen kikkerlandje niet erg aangenaam. Dat is dan ook de reden van de grote aantallen gepensioneerde Nederlanders, die in Spanje overwinteren.

Voor jong en oud is er aan de Spaanse Costa’s wel wat te vinden. De jeugd vindt behalve zon en zee de aanwezigheid van discotheken erg belangrijk. Dat vinden zij in ruime mate in steden als Lloret de Mar. Voor gezinnetjes is het ook leuk dat er pretparken te vinden zijn en dierentuinen. Cultuur vindt men ook in ruime mate in Spanje. In Barcelona bijvoorbeeld kun je genieten van al het moois dat Gaudi ons heeft nagelaten. Deze man was echt geniaal.

 

Je kunt vakantie Spanje boeken vanaf de websites van alle bekende reisbureaus. Je zult zien dat ik geen woord te veel heb gezegd. Spanje is echt een heerlijke vakantiebestemming.Over de Auteur

Cousine schrijft over van alles en nog wat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo