Georganiseerde motorreizen - Artikel Post - Artikel Marketing

Georganiseerde motorreizen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RBOnline
Gezien: 701 | Aantal woorden: 423 | Datum: Thu, 16 May 2013 | 0 commentaar

Georganiseerde motorreizen zijn een prachtige uitdaging om er eens op uit te gaan met  de motor. Bij een georganiseerde motorreis hoeft u zelf bijna niets te regelen. Alles wordt namelijk voor u georganiseerd. Dit gaat vaak verder dan alleen het boeken van een hotel, maar er worden ook routes uitgezocht die u langs de mooiste plaatsen lijden op verschillende toertochten.

Groepsreizen
Georganiseerde motorreizen vinden meestal in groepsverband plaats. In de meeste gevallen zijn dit groepen van enkele tientallen motorrijders. Hierdoor blijft de groep klein en heeft u de kans om kennis te maken met de complete groep. En het mooiste is; iedereen in de groep heeft dezelfde hobby, namelijk motorrijden! Ideaal dus om nieuwe vrienden te maken.

Alleen reizen
Toch zijn er mensen die absoluut niet van dit soort reizen houden. Zij reizen liever alleen, maar hebben tegelijkertijd dan ook geen zin om alles zelf te regelen. Uiteraard is dit ook mogelijk bij een georganiseerde motorreis. Hierbij wordt er dan een hotel geboekt, routes geregeld en dat alles zonder dat u omkijken heeft naar andere motorrijders. Het kan natuurlijk altijd zijn dat er toevallig andere personen zijn die dezelfde motorreis uitvoeren, maar het zijn dan in ieder geval geen grote groepen.

Wat kost een georganiseerde motorreis?
Een georganiseerde motortocht kost uiteraard wel iets meer dan wanneer u zelf op de motor zou stappen en zomaar ergens heen zou rijden. Het voordeel van een georganiseerde reis is wel dat alles al voor u geregeld is. Zo hoeft u bijvoorbeeld zelf geen hotel meer te boeken. Ook zijn de routes al eerder gereden, waardoor u verzekerd bent van mooie omgevingen. De vergoeding die u voor de organisatie betaalt valt heel erg mee, en is zelfs concurrerend te noemen. Zeker bij georganiseerde groepsreizen kunt u vaak gebruik maken van de inkoopkorting die een organiserende partij krijgt. De kosten van een georganiseerde motorreis zijn natuurlijk zeer afhankelijk van de locatie en de duur van de reis. Het beste kunt u dus contact opnemen met verschillende reisaanbieders om achter de daadwerkelijke kosten van een motorreis te komen.

Over de Auteur

Onze doelstelling is om interessante informatie te delen met geinteresseerde lezers. Onze artikelen zijn informatief en hebben als doel om lezers op de hoogte te brengen over diverse mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld vakanties en reizen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Mon, 20 May 2013 at 9:04 AM, by Guest
Je zou eens kunnen kijken op de website van 2wheels 2travel. Twee keer per jaar trekken ze er op uit met een groep van ongeveer twintig gezellige bikers.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo