Glamping bij de boer - Artikel Post - Artikel Marketing

Glamping bij de boer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: coennieonline
Gezien: 232 | Aantal woorden: 401 | Datum: Sat, 14 Oct 2017 | 0 commentaar

Wie luxe wil kamperen hoeft tegenwoordig geeneens het land meer uit. Een boerderijvakantie in Nederland is dan de ideale vakantievorm voor jou. Je kunt er genieten van alle luxe, maar zit toch in de gezelligheid van een camping. Daarnaast kan je gewoon in je eigen taal jezelf verstaanbaar maken. Je kunt dit overigens ook gewoon doen in België. Ook daar zijn er allerlei opties om te slapen bij de boer. Wie dus gemakkelijk en snel een paar dagen er tussenuit wil en een geheel verzorgde vakantie zonder zorgen wil beleven, zou er goed aan doen om deze optie zeer serieus te overwegen.

Verschillende mogelijkheden

Naast het slapen op een glamping bij de boer bij boerenbed zijn er ook andere leuke vakantiemogelijkheden bij boeren te bedenken. Naast Nederland en België kan dan ook Duitsland een leuke optie zijn. Een boerderijovernachting is dan misschien wel de meest voor de hand liggende vorm. Dit kan bijvoorbeeld in een b&b bij een boer. De meeste boeren maken hier een flink werk van. Je slaapt dan bijvoorbeeld in een bed van hooi. Dit kan je een hele bijzondere ervaring noemen. Je kunt op de website verschillende opties vinden in de directe omgeving. Je kunt dus direct boeken en een leuke tijd hebben.

De middenweg

Wil je luxe slapen bij de boer? Dan doe je dat op een camping. Je kan dan slapen in safaritenten bij de boer. De tenten staan erom bekend ideaal te zijn voor de glamping. Ze zijn ruim en daardoor kan je er zeer veel luxe in kwijt. Sommige mensen noemen het ook wel een hotelkamer op een campingveldje. Daarnaast is het natuurlijk leuk omdat je dit met het hele gezin kan doen. De tenten zijn immers ruim genoeg om zowel jou en je partner als je kinderen te huisvesten. Zo kan je dus met zijn allen samen de vakantie bij de boer beleven.Over de Auteur

 

 

 

Op Supertrips.nl vind je de meest bijzondere overnachtingsmogelijkheden zoals bijzondere hotels, vakantiehuizen en glamping.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo