Goedkoop Parkeren bij Schiphol - Artikel Post - Artikel Marketing

Goedkoop Parkeren bij Schiphol

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1022 | Aantal woorden: 424 | Datum: | 0 commentaar

U kent het wel, u keert terug naar Schiphol van uw vakantie, u heeft uw koffers in de auto geladen en wilt afrekenen voor uw parkeerplaats. Zodra u de rekening onder ogen krijgt, schrikt u zich een ongeluk. Is het echter mogelijk om de fikse rekeningen voor uw parkeerplaats terug te dringen tot een betaalbaar cijfer en tegelijkertijd het parkeerproces makkelijker te maken?

Omdat u niet de enige bent die op zoek is naar een manier om goedkoper en/of makkelijker te kunnen parkeren op Schiphol, zijn er enkele methoden ontwikkeld om dit te doen. Deze methoden worden veelal via het internet aangeboden en zullen hieronder in het kort uitgelegd worden.
Schiphol Smart Parking
: In het geval u een parkeerplek op schiphol wenst te hebben gedurende uw verblijf in het buitenland, kunt u gebruik maken van deze optie. Doordat u minimaal een week van tevoren een parkeerplaats reserveert, komt u in aanmerken voor een verlaagd tarief.


Shuttle Parking: Een tweede methode om gebruik te maken van goedkoper en makkelijker parkeren, is het gebruik maken van de Shuttle dienst. U parkeert dan goedkoper in de nabije omgeving van schiphol en wordt vervolgens met een shuttlebus naar uw vertrekhal gereden.


Valet Parking: Als u op zoek bent naar het ideale parkeergemak, dan is deze derde optie voor u weggelegd. U rijdt zelf naar uw vertrekhal, waarna een valet uw auto voor u zal parkeren. Bij uw terugkeer, zal uw auto bij aankomst voor u klaar staan.


Park, Sleep and Fly: Wilt u uitgerust op reis? Dan kunt u ervoor kiezen de dag voor uw vlucht een overnachting te boeken in één van de vele omliggende hotels. Uw auto kunt u vervolgens de rest van uw vakantie gratis bij het hotel laten staan.

Laat u dus nooit meer verrassen door de torenhoge parkeerkosten van Schiphol! Bedenk welke optie het beste bij u past en boek deze van tevoren. Zo zult u met het meeste gemak voor de laagste kosten uw auto bij Schiphol kunnen parkeren.

Over de Auteur

Schipholparkings is een onafhankelijke website over goedkoper parkeren bij Schiphol

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo