FB pix Goedkope vliegticket naar Nieuw-Zeeland met tussenstop vinden - Artikelpost

Goedkope vliegticket naar Nieuw-Zeeland met tussenstop vinden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1807 | Aantal woorden: 533 | Datum: | 0 commentaar

Het vinden van een goedkope vliegticket naar Nieuw-Zeeland kan een nogal tijdrovende taak zijn. Veel mensen maken gebruik van een reisbureau of een vergelijkingssite, maar vaak kan het een stuk goedkoper. Zeker als je van plan bent om een tussenstops te maken op weg naar Nieuw-Zeeland kan het lastig zijn een goedkope vliegticket te vinden. Bovendien ben je al genoeg tijd kwijt met het inwinnen van informatie over je reis in Nieuw-Zeeland zelf.

Nieuw-Zeeland ligt op een behoorlijke afstand van Nederland. Om er te komen ben je meestal toch wel zo'n 40 uur onderweg. Veel mensen kiezen er daarom voor om onderweg naar Nieuw-Zeeland of op de terugweg om een tussenstop te maken. Er zijn geen directe vluchten van Nederland naar Nieuw-Zeeland, dus ergens in Azië of het Midden-Oosten maak je sowieso een stop. Je kan er dan voor kiezen om daar een aantal dagen te verblijven om je reis te onderbreken. De plaats waar je stopt, hangt natuurlijk van je vliegtuigmaatschappij af.

Heb je een voorkeur om ergens te stoppen? Vul dan deze tussenstop in bij een OTA (Online Travel Agency) website, bijvoorbeeld Cheaptickets of World Ticket Center. Of ga bij een reismaatschappij langs en laat je voorkeur weten. Deze zullen je vervolgens de mogelijke vliegmaatschappijen tonen. De prijzen die je vervolgens krijgt, zijn waarschijnlijk niet de goedkoopste prijzen. Je moet zelf wat experimenteren met verschillende data om te kijken wat goedkoop is. Vaak wordt hierdoor wel duidelijk welke vliegtuigmaatschappijen goedkope tickets aanbieden naar Nieuw-Zeeland met de door jou gewente tussenstop. Probeer ook vooral verschillende OTA's uit. Uit mijn eigen ervaring is gebleken dat voor verschillende trajacten verschillende OTA's goedkopere tickets aanbieden.

Als je geen voorkeur hebt voor waar je de tussenstop op weg naar Nieuw-Zeeland en/of op te terugweg wilt maken, heb je de keuze uit veel verschillende opties. Veel mensen kiezen ervoor om op Bangkok te vliegen en vandaaruit door te vliegen naar Nieuw-Zeeland. Vanuit Bangkok kan je vervolgens zelf Thailand en de omliggende landen verkennen. Boek vooral je vliegticket naar nabije landen los van je vliegticket naar Nieuw-Zeeland. Vaak kunnen regionale prijsvechters een betere prijs bieden. Andere opties voor een tussenstop naar Nieuw-Zeeland zijn: Singapore, Taipei (Taiwan), Guangzhou (China), Dubai en Seoel (Zuid-Korea). De maatschappijen China Airlines (Taipei), Korean Air (Seoel) en China Southern (Guangzhou) bieden vaak goedkope vluchten naar Nieuw-Zeeland aan.

Een andere tip is om het zoeken van een goedkope vlucht uit te besteden op Darjeelin.com. Hier zullen 4 reisexperts voor 20 euro voor jou het internet afstruimen op goedkope vluchten. Deze reisexperts hebben behoorlijk wat ervaring in het vinden van een goedkoop ticket - meestal meer medewerkers van een reisbureau - en alleen als zij een goedkoper ticket vinden dan jij aangeven hebt, zul je een commissie moeten betalen.

 

 

 

 

 

 

 Over de Auteur

Gek op reizen naar de mooiste plekken van de wereld

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo