Groepsaccommodatie Zwolle - Artikelpost

Groepsaccommodatie Zwolle

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 641 | Aantal woorden: 388 | Datum: | 0 commentaar

Als je op zoek bent naar een unieke groepsaccommodatie vlakbij Zwolle en Meppel? Dan ben je bij de 23-persoons groepsaccommodatie De Uitstap aan het juiste adres. Deze luxe groepsaccommodatie voor 23 tot 25 personen is geschikt voor iedereen. Zo zijn families en vriendengroepen welkom, maar ook voor een vrijgezellenweekend of teambuilding uitje. In de omgeving is van alles te beleven en er zijn tal van outdoormogelijkheden. Dus je zult een top weekend beleven in deze groepsaccommodatie in Overijssel.

Groepsaccommodatie Zwolle

Deze luxe groepsaccommodatie ligt vlakbij Zwolle en Meppel. Deze steden zijn erg leuk om te ontdekken tijdens een weekendje weg met een groep. Dit grote vakantiehuis was vroeger een feestlocatie met pub, maar is door de eigenaresse omgetoverd tot een prachtige accommodatie voor groepen. Toch vind je nog oude elementen terug in het huis. Zo is de bar met biertap behouden gebleven, dus tijdens je weekendje weg vlakbij Zwolle en Meppel kan je hier gewoon gebruik van maken, succes gegarandeerd. Tevens beschikt de bar over een goede muziekinstallatie, zodat er tot in de late uurtjes gefeest kan worden.

Groepsaccommodatie 23 personen

Groepsaccommodatie De Uitstap is geschikt voor 23 tot 25 personen. Er zijn namelijk 7 slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en allen voorzien van een eigen badkamer met toilet en douche. Daarnaast is het mogelijk om nog een luxe appartement erbij te huren, zodat er 25 personen mee kunnen op weekendje weg vlakbij Zwolle en Meppel. Tevens beschikt deze groepsaccommodatie over een ruime keuken met horeca-apparatuur en is er een extra feestzaal die je erbij kunt huren. Heerlijk buiten vertoeven behoort ook tot de mogelijkheden, er is namelijk een royale tuin met terras. Bij het terras zit ook een overkapping, zodat je te allen tijde heerlijk kunt barbecueën in de buitenkeuken. Dat wordt genieten! Over de Auteur

Lucia van Groepsaccommodatiedeuitstap.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo