FB pix Heerlijk vakantiehuis in natuur in uid-Zweden - Artikelpost

Heerlijk vakantiehuis in natuur in uid-Zweden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1121 | Aantal woorden: 422 | Datum: | 0 commentaar

 

Nederland is een dichtbevolkt, verstedelijkt land. Echte natuur kennen we hier amper. En toch is dat iets waar veel Nederlanders wel naar verlangen. “Buiten wonen” is onbetaalbaar, en emigreren gaat te ver. Blijft over: de vakantie! Een vakantiehuis midden in de natuur van Zuid-Zweden ligt nu binnen ieders bereik.

Grote vakantieparken spelen in op ons verlangen naar rust, stilte en natuur. Daarom worden er veel bomen aangeplant, om zo goed mogelijk te verhullen dat er nog een paar honderd identieke huisjes op het terrein staan. Het blijft behelpen.

Maar wie bereid is iets verder te reizen, kan genieten van een vakantie midden in de echte, pure natuur. Op nog geen 1200 kilometer vn Utrecht bevindt zich in Zuid-Zweden bijvoorbeeld het lieflijke vakantiehuis Blomkulla. Een traditioneel rood houten huis dat in 1897 door de eerste eigenaar (een timmerman) met zijn eigen twee blote handen heeft gebouwd. Behalve de aangebouwde badkamer is het huis al die tijd grotendeels in de oorspronkelijke staat gebleven.

 

Het huis ligt op een perceel van 2400 m2. De tuin vloeit over in het bos, dat vol is met mooie dieren zoals eekhoorns, konijnen, hazen, fazanten, herten en zelfs elanden. Er liggen grote zwerfkeien die herinneren aan de laatste ijstijd. Er stromen beekjes door het bos, en in de directe omgeving liggen diverse meren met superschoon zwemwater. De lucht is zo schoon en fris dat je er heerlijk van slaapt.

En dat alles is nog betaalbaar ook! Een week in dit vakantiehuis in Zuid-Zweden slechts 320 euro per week. Ter vergelijking: Een huisje op een vakantiepark in Drenthe kost in de zomervakantie al gauw tussen de 700 en 1000 euro!

Wie in zo’n mooi gebied op vakantie is, laten altijd wel even zijn fantasie de vrije loop: “Ik zou zo’n mooie plek best voor mezelf willen hebben.” Dat kan, want dit vakantiehuis is namelijk ook te koop. Voor € 54.500 kan het van jou zijn, inclusief alle (zo goed als nieuwe) spullen die er in staan: je eigen vakantiehuis in Zuid-Zweden, en je eigen stukje natuur. Kijk maar!Over de Auteur

De auteur is de huidige eigenar van het vakantiehuis.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo