Het Crystal Admiral Resort - Artikelpost

Het Crystal Admiral Resort

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 388 | Aantal woorden: 512 | Datum: | 0 commentaar

 

In de popualire badplaats Side ligt een unieke accommodatie in een prachtige omgeving, wij hebben het over het Crystal Admiral Resort. Dit resort is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen, het resort heeft namelijk een heel mooi Aqua park waar jong en oud zich zullen vermaken tijdens een Turkije vakantie. Het resort biedt daarnaast een ultiem verblijf, omdat iedereen hier verblijft op basis van Ultimate All Inclusive. Er zal niemand wat ontbreken tijdens een verblijf in het Crystal Admiral Resort. Het mooie bouwwerk van het resort is ruim opgezet en het ligt slechts 50 meter van het strand en het historische centrum van Side ligt op 24 kilometer van het Crystal Admiral Resort. De bekende badplaats Antalya ligt op 95 kilometer verwijdert van het resort en de luchthaven op 80 kilometer. Wilt u op vakantie naar een accommodatie waar u en uw kinderen de tijd van hun leven hebben? Boek een Turkije vakantie met verblijf in het Crystal Admiral Resort in Side en u geniet elke dag optimaal.

Faciliteiten

Over 6 etages verdeeld treft u 834 kamers in het Crystal Admiral Resort. Het grootschalige complex van het resort heeft een totale oppervlakte van 50.000m2 en hier treft u daadwerkelijk alle faciliteiten aan voor een overweldigende vakantie. De mooie aangelegde tuin van het resort heeft een totale oppervlakte van 15.000m2 en hier liggen 2 zwembaden, 2 kinderbaden en een heus Aqua Park met waterglijbanen. 24 uur per dag kunt u genieten van maaltijden en snacks. Er zijn meerdere restaurants en bars op de accommodatie te vinden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. In het resort kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi hotspots, die te vinden zijn in de lobby en andere publieke ruimtes van het resort. Voor kinderen is er meer dan genoeg vertier en als de kinderen genieten zult u dat als ouder absoluut ook doen.

Verzorging in het Crystal Admiral Resort

Het unieke aan uw verblijf in het resort is dat u verblijft op basis van Ultimate All Inclusive.Het zal daadwerkelijk u aan niets ontbreken. Deze vernieuwde all inclusive formule betekend dat u 24 uur per dag kunt genieten van hapjes, drankjes en uitgebreide buffetten in het buffetrestaurant. Tegen betaling kunt u met een reservering á la carte eten in één van de á la carte restaurants. Ook tegen betaling kunt u gebruik maken van luxe import drankjes, roomservice, drankjes in het wijnhuis, verse vruchtensappen, drinken in blikjes of flessen. Alle lokale alcoholische en non-alcholische drankjes kunt u 24 uur per dag bestellen. Het Ultimate All Inclusive verblijf is een perfect verblijf voor jong en oud waarbij het aan niets ontbreekt.

 

Over de Auteur

Schrijft recensies over vakanties en hotels!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo