FB pix Het eiland Mallorca - Artikelpost

Het eiland Mallorca

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1182 | Aantal woorden: 483 | Datum: | 0 commentaar

Overzicht

Mallorca (Mallorca) is het grootste eiland in de Balearen en de thuisbasis van de hoofdstad Palma de Mallorca. Gemakkelijk bereikbaar dankzij de vele touroperators en low cost maatschappijen die vluchten naar de belangrijkste luchthaven van Palma te bieden, op het eiland trekt een groot aantal toeristen per jaar, van wie velen komt steeds weer terug voor een ontspannen week in de zon. Het eiland ligt dicht bij het vasteland van Spanje zorgen voor een alternatieve vorm van vervoer voor diegenen die hebben besloten om een ​​weekendje winkelen en sightseeing in Valencia doorbrengen voordat hoppen op de veerboot naar de Med over te steken naar Mallorca.

Vervoer

Veel vakantiegangers vinden het huren van een auto op het mooie eiland zeer eenvoudig en de moeite waard. Het geeft je de gelegenheid om het prachtige landschap, die een welkome afwisseling op de opgebouwde resorts biedt te verkennen. Autohuur is relatief goedkoop op het eiland, en de wegen vrij veilig. Zorg ervoor dat u een auto te reserveren op voorhand of reizen in de zomer maanden om uw voertuig van keuze te waarborgen beschikbaar is. Er is ook een fatsoenlijke bus netwerk op te bieden aan de belangrijkste stad en de steden, maar service kan worden sporadisch en landelijke gebieden zijn niet zo goed afgedekt. Verblijven in Mallorca. Dankzij de constante instroom van toeristen door de jaren heen, het eiland Mallorca heeft een goed ontwikkelde toeristische infrastructuur. Er is een ruime keuze van accommodaties, variërend van budget self-catering faciliteiten en hotels tot luxe villa's en 5 * accommodatie voor alle budgetten.

Wat te doen als in Mallorca


Het eiland biedt een scala aan spannende activiteiten voor de vele bezoekers. Hoewel veel massaal naar het strand voor een duik in de zee en een aantal zonnen, bestaan ​​er tal van andere activiteiten en over wat te doen in Mallorca voor ieder wat wils. Het ruige landschap en de kleine traditionele dorpjes in het landschap zijn de moeite waard een drive hoewel de bergen. Het landschap langs de kust is echt opmerkelijk en een aangename afwisseling van het strand en resort scene.

Palma

De hoofdstad van het eiland is een waar juweeltje. Een actieve haven verwelkomt duizenden cruise toeristen per jaar en de stad beschikt over een prachtige oude stad met geplaveide straten en straat cafes die altijd een plezier. De oude stad biedt ook bezoekers een overvloed aan historische monumenten en gebouwen, waaronder de prachtige kathedraal. Die op zoek zijn naar een ontspannende avond moet hoofd naar beneden naar de waterkant en proeven van de lokale zeevruchten.

Over de Auteur

Vakantiehuis costa blanca is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in vakantiehuizen pals en club villamar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Bongo Bon - 5 DAGEN IN EEN 3- OF 4-STERRENHOTEL, LANDHUIS OF VILLA IN SPANJE - Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw
Bongo Bon - 5 DAGEN IN EEN 3- OF 4-STERRENHOTEL, LANDHUIS OF VILLA IN SPANJE - Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw

€ 299,90
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo