Het ideaal vakantieadres voor kinderen heeft een zwembad - Artikelpost

Het ideaal vakantieadres voor kinderen heeft een zwembad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 460 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Als u met kinderen op vakantie gaat, dan willen deze maar één ding - zwemmen! Heeft u jonge kinderen dan is een klein zwembad met wellicht wat waterattracties voldoende. Maar oudere kinderen (tieners) hebben veel meer wensen, als het gaat om zwemmen. Deze willen een groot zwembad, met verschillende uitdagende waterglijbanen, een golfslagbad en als het kan, ook nog een wildwaterbaan. Nu denkt u wellicht zo'n super zwembad is lastig te vinden! Nee, hoor! U vindt zo'n super zwembad gewoon in Nederland.

Want veel vakantieparken in Nederland beschikken over een groot subtropisch zwemparadijs met tal van spannende waterglijbanen, diverse baden als ook een buitenzwembad en een wildwaterbaan. Ideaal! Bovendien zijn al deze super zwembaden lekker warm, want zoals de naam al aangeeft het zijn subtropische zwembaden. Dus ook in het najaar- en winter is een vakantiepark met een subtropisch zwembad een uitstekende keuze!

Meer dan alleen een tropisch zwembad 

Naast het subtropisch zwembad hebben de vakantieparken nog veel meer voorzieningen! Zo is er veelal het jaarrond animatie, zijn er tal van sport- en speelvoorzieningen en speeltuintjes. Ook voor een lekkere maaltijd hoeft u deze vakantieparken niet te verlaten. Deze grote vakantieparken beschikken namelijk over diverse eetgelegenheden, van a la carte tot een snackbar! Wilt u toch zelf koken dan kunt u terecht in de parkwinkel. Ideaal!

Maar welke vakantieparken beschikken over een super zwembad? Welk vakantiepark springt er uit! Zoekt u een vakantiepark met een subtropisch zwembad, kijk dan eens op Bungalowparkoverzicht.nl. Deze website geeft een compleet overzicht van alle vakantieparken met een subtropisch zwembad. Bovendien kunt u ook nog filteren op veel andere voorzieningen, ligging en land. Want ook in België en Duitsland liggen parken met een uitdagend tropisch zwembad. 

We tippen enkele super zwembaden

We tippen een aantal vakantieparken met een uitdagend zwembad! Wellicht dat uw keuze dan wat gemakkelijker wordt. Zo is Center Parcs de Eemhof met de Turbo Twister en de Flow Rider perfect voor tieners. Maar ook Hof van Saksen is een echte aanrader! Dit Landal park heeft drie supergave indoorwaterglijbanen, die echt top zijn! Heeft u jonge kinderen dan is het Meerdal als ook het Vennenbos en de Lommerbergen een aanrader.Over de Auteur

Via Weg Tips - schrijf ik over de talrijke vakantieparken- en uitjes mogelijkheden in Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo