Het klimaat in Bretagne - Artikel Post - Artikel Marketing

Het klimaat in Bretagne

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: LoraineQuel
Gezien: 845 | Aantal woorden: 399 | Datum: Mon, 26 Mar 2012 | 0 commentaar

De Franse regio Bretagne wordt veelal gezien als regenachtige regio, terwijl dit eigenlijk onterecht is. In Bretagne is het klimaat namelijk veel aangenamer dan de meeste mensen denken. Het boeken van een vakantiehuis in Bretagne is dan ook een echte aanrader. Het zou een leugen zijn als we zouden beweren dat het in Bretagne qua temperaturen gelijk is aan Saint-Tropez, maar veel slechter is het zeker niet. Het zachte zeeklimaat van Bretagne zorgt ervoor dat de lucht meerdere keren per dag veranderd, waardoor je als toerist in Bretagne altijd kunt genieten van spectaculaire wolken en spectaculair zonlicht.

 

De vakantiewoningen in Bretagne staan echter niet garant voor een zonnige vakantie: het weer verandert er namelijk snel. Gekscherend wordt wel eens gezegd dat je in Bretagne zowel je zwemkleding als je regenkleding mee moet nemen. Bekijk het echter wel van de zonnige kant: mocht het een keer regenen tijdens je vakantie, dan heb je binnen een paar uur vaak wel weer een stralend zonnetje boven je vakantiewoning.

 

Bretagne staat wel bekend om de harde wind die vaak aanwezig is. Vooral voor sportieve mensen is het een aanrader om in Bretagne een huisje te huren. De zeilen van je zeilboot zullen namelijk altijd bol staan van de wind! De lucht in Bretagne is bovendien schoon, waardoor ademhalen er werkelijk een genot is. De lucht is stralend dankzij het zonlicht, zelfs op de grijze dagen. Op het schuim van de golven zul je een prachtig, zilverachtig laagje zien tijdens je tochten over het water.Over de Auteur

Interzon verhuurt vakantiewoningen in Bretagne, en andere delen van Frankrijk. Bezoek ook zeker de website van Interzon om alle vakantiehuizen te kunnen bekijken!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo