Hoe bereid ik mijn vliegvakantie voor? 5 tips - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe bereid ik mijn vliegvakantie voor? 5 tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 154 | Aantal woorden: 472 | Datum: | 0 commentaar

Pling! Met een hele zwerm aan vlinders in je buik open je de binnenkomende mail. Daar zijn ze dan: jouw vliegtickets! Nog even wachten en dan ontsnap je uit het grauwe Nederland. Op weg naar het ultieme vakantiegevoel! Maar waar moet je bij de voorbereiding rekening mee houden? Wij vertellen het je in deze blog.

1. Regel vervoer naar de luchthaven

Het vervoer van vliegveld naar vliegveld heb je nu geregeld. Maar heb je al nagedacht over hoe je op dat eerste vliegveld gaat komen? Zo kun je met het openbaar vervoer komen, een taxi inschakelen of gewoon met de auto gaan. In het laatste geval wil je jouw auto natuurlijk het liefst parkeren op Schiphol. Om een goed plekje te bemachtigen is het raadzaam om deze ruim van tevoren te boeken.

2. Sluit een reisverzekering af

Wil je geen risico lopen tijdens jouw vakantie? Sluit dan een goede reisverzekering af. Voor een paar euro per dag ben je verzekerd tegen materiële en lichamelijke schade. Wel zo fijn als je jouw vakantie niet in het water wilt laten vallen. Ontstaan er grote problemen? Dan kan een verzekeraar ook professionele hulp bieden. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je weer terug naar Nederland kan.

3. Vaccinaties en medicijnen

In sommige gevallen worden er vaccinaties voor een vakantieland aanbevolen. Neem je het liefst het zekere voor het onzekere? Maak dan een afspraak met jouw huisarts, de GGD of een Travel Clinic. Neem je daarnaast medicatie mee tijdens jouw vlucht? Dan raden wij het aan om deze op te laten nemen in jouw medisch paspoort. Dit kan bij de apotheek, huisarts en GGD.

4. Richt de handbagage in

Heb je een lange vlucht voor de boeg? Dan wil je natuurlijk niet dat je mid-flight naar dat ene product moet zoeken. Houd hier rekening mee bij het inpakken van de tas of koffer. Leg alles wat je tijdens jouw reis nodig denkt te hebben bovenin. Denk hierbij aan kauwgom, jouw fles water of een koptelefoon. Maar vergeet ook jouw tablet of boek niet!

5. Zorg voor vermaak

Last but not least: zorg dat je voldoende entertainment in de buurt hebt. Misschien denk je dat je veel zult gaan slapen tijdens de vlucht. Of dat je je vast kunt bijten in de aangeboden films. Dit valt in veel gevallen echter tegen. Zorg er daarom voor dat je jezelf kunt blijven vermaken. Neem gerust een laptop, e-reader, tablet, boek of spelletjes mee.Over de Auteur

Aanbieder van verschillende parkeermogelijkheden rondom Schiphol

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo