FB pix Hoe de regen uw vakantiestemming niet kan vergallen! - Artikelpost

Hoe de regen uw vakantiestemming niet kan vergallen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1139 | Aantal woorden: 936 | Datum: | 0 commentaar

We zijn half juli al voorbij en de zon hebben we deze zomervakantie nog niet al te veel mogen verwelkomen. Een beetje deprimerend? Vallen uw uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden letterlijk in het water? Dit hoeft zeker niet op uw gemoed te werken!

Haal de vakantiesfeer in huis door prachtige 3D puzzels te maken van de mooiste gebouwen en monumenten in de wereld. Er bestaat een reeks 3D puzzels van het merk Productief waarvan alle stukjes netjes in elkaar passen zonder dat er lijm aan te pas komt! Het is wel prutsen en proberen, maar het is een ideale bezigheid voor de vakantiedagen. Je kan alleen of gezellig samen met andere gezinsleden uren puzzelen en passen. En het resultaat is een prachtig en blijvend stukje buitenland in de huiskamer.

Wat dacht je van de Eiffeltoren? De Eiffeltoren is veruit het bekendste monument van Parijs. Deze 3D puzzel bestaat er in verschillende groottes. Er is een Eiffel toren puzzel met 20, 35, en met 82 stukken. Zo vindt iedere puzzelaar wel wat op zijn eigen niveau. De moeilijkste van deze puzzels, de Eiffel Tower expert van 82 puzzelstukken, is goed voor ca. 4 uur puzzelplezier. Deze 3D puzzel is maar liefst 82 cm hoog als hij af is!

Wie van de oude Hollandse windmolens houdt, kan puzzelen met 20 of 45 stukken. Met de Holland Windmill 3D puzzel bouw je een mooi en rustiek stukje kunst van de lage landen.

De Maya tempel werd in de preklassieke periode door de maya's gebouwd als eerbetoon voor hun goden. De Maya Pyramid 3D puzzel is er in twee verschillende groottes. De ene versie bestaat uit 19 en de andere uit 50 puzzelstukken.

Wie kent er de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Parijs, beter bekend onder de naam Notre Dame de Paris, niet? Wanneer je deze 3D puzzel van 74 stukken tot een goed einde brengt, krijg je een prachtig bouwwerk van wel 37,5 bij 22,5 bij 27 cm groot!

De complexiteit van de puzzels wordt aangegeven op een schaal van één tot zeven. Bij een moeilijkheidsgraad drie is de geschatte puzzeltijd bijvoorbeeld al 120 minuten. Wie waagt het om aan de 3D expertenpuzzel met de Basiliuskathedraal van Moskou te beginnen puzzelen? Ook weer goed voor menig uur puzzelplezier, uiteraard!

Heel mooi zijn ook de Wooden construction kits van Professor Puzzle. Dit zijn 3D puzzels waar je, ook hier zonder lijm te gebruiken, mooie houten dieren mee in elkaar kan puzzelen. Zo heb je Brian the Bison, Keith the Kangaroo, Oswald the Owl, Paul the Pig, Rodney the Rhinoceros en Henry the Hippopotamus. Bij deze wooden construction kits zijn er zes verschillende moeilijkheidsgraden. De geschatte puzzeltijd van deze houten 3D puzzels varieert van 1 uur tot 5 uur.

Puzzelen is een leuke activiteit die heel wat voldoening geeft achteraf omdat er telkens een mooi werkstuk overblijft wanneer de puzzel klaar is. Het is een leuk tussendoortje voor wanneer het slecht weer is of al donker buiten. Voor kinderen is puzzelen een rustige activiteit waarmee ze oefenen om langer geconcentreerd met iets bezig te zijn. Bovendien is puzzelen een veel gezondere activiteit dan spelen op de playstation, tv kijken of spelletjes doen op de computer!

Wil je leuke puzzels kopen? Aarzel niet om een kijkje te nemen op de website van Spelmagazijn. Je vindt er naast 3D puzzels, ook legpuzzels, puzzleballs en denkpuzzels. Enkele merken uit het assortiment zijn Ravensburger, Heye, Jumbo, Jumbo en Schmidt.

Spelmagazijn is een online speelgoedwinkel met een groot assortiment aan gezelschapsspellen, puzzels, speelgoed en educatief spelmateriaal. Het merendeel van de producten die u op de website vindt, zijn voorradig, wat maakt dat bestellingen zeer snel uitgeleverd kunnen worden. Betalingen kunnen via overschrijving, via creditcard of paypal, of contant bij afhaling.

 Over de Auteur

Spelmagazijn is een online speelgoedwinkel waar je terecht kan voor alle leuke puzzels, gezelschapsspelletjes en educatief speelgoed.


Waarom u bij Spelmagazijn zou kopen?
1. Gemakkelijk bestellen (website)
2. Veilig betalen (PayPal of overschrijving)
3. Levering aan huis (Taxipost voor België, TNT voor het buitenland)

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo