FB pix Hoe Valet Parking bij een vliegveld u kan redden van onnodig gedoe - Artikelpost

Hoe Valet Parking bij een vliegveld u kan redden van onnodig gedoe

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2915 | Aantal woorden: 563 | Datum: | 0 commentaar

Heeft u ook altijd de grootste moeite om een parkeerplaats te vinden bij het vliegveld? Dan wordt het tijd dat u iets te weten komt over valet parking. Valet parking biedt u de mogelijkheid om een parkeerplaats te boeken voordat u bij het vliegveld aankomt. Dit scheelt sowieso al de last-minute zoektocht naar een parkeerplek. Lees verder om te ontdekken waarom valet parkeren bij vliegvelden zo aantrekkelijk is en wat het precies inhoud.

Soms kan het erg frustrerend zijn als er geen parkeerplaats gevonden kan worden en u wilt bijvoorbeeld parkeren bij Eindhoven Airport. Of het nu gaat om een kort parkeren of lang parkeren, er is altijd parkeerruimte nodig. Een andere vervelende eigenschap van parkeren zijn de kosten.

Er zijn drie soorten parkeerplaatsen bij vliegvelden: On-site, Off-site en Valet parkeren. Bij On-Site parkeren wordt de auto op de parkeerplaats van het vliegveld geplaatst en kan men kiezen om te lopen of een shuttle bus te nemen naar de terminal. Het is een erg handige optie omdat de auto dicht bij het vliegveldterminal staat. De kosten kunnen daarentegen flink tegenvallen.

Bij offsite parkeren wordt de auto een aantal kilometer van het vliegveld geparkeerd om vervolgens met een shuttlebus, of gewone bus naar de terminal gebracht te worden. Dit is goedkoper dan onsite parkeren, maar is vaak een beetje omslachtig. Een auto ver van het vliegveld parkeren wordt door de meeste mensen niet ervaren als een comfortabele optie.  Ook het extra reizen is iets wat de meeste mensen graag willen vermijden.

De laatste tijd is valet parking erg populair aan het worden en wordt ook nog eens gezien als een handige manier om een auto te parkeren bij een vliegveld. Dus als u bijvoorbeeld vertrekt vanaf Eindhoven Airport en u wilt met de auto komen, zoek dan eens bedrijven die valet parkeren bij Eindhoven Airport aanbieden. Normaal gesproken kunt u van te voren boeken.

Het werkt eigenlijk vrij eenvoudig. U boekt via internet uw parkeerplaats. Bij aankomst op het vliegveld belt u met het bedrijf en deze zorgt er dan voor dat er iemand klaar staat om u op te vangen en de auto in ontvangst te nemen en te parkeren op het beveiligde parkeerplaats. Bij terugkomst belt u als u wacht op uw koffer. Op het moment dat u naar buiten loopt staat uw auto klaar om in te stappen. Dit scheelt natuurlijk veel tijd en gedoe!

Valet parkeren groeit enorm in populariteit omdat het nu niet meer nodig is om uw auto zelf op een verre afstand van het vliegveld te parkeren. Ook voor reizigers met kinderen of ouderen is het een zeer fijne optie.  Ook de prijs ten opzichte van het gemak dat u ontvangt is vaak doorslaggevend om toch te kiezen voor deze optie.

 Over de Auteur

Peter schrijft regelmatig artikelen over dingen die hij interessant vindt. Eindhoven airport parking is 1 van die dingen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo