FB pix Hotelaanbiedingen de trend van 2015 - Artikelpost

Hotelaanbiedingen de trend van 2015

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 573 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

Net na de jaarwisseling barsten de hotelwebsites uit hun voegen. 2015 is het jaar van de aanbiedingen en de koopjes. Nu we de crisis een beetje te boven komen, lijkt het erop dat we met z'n allen op zoek zijn naar dagjes uit, een weekendje weg of een luxe hotelovernachting. Toch moet er wel op de centjes gelet worden, waardoor er al snel gezocht wordt naar budget hotels en minder naar de aanbieders van de assortimenten in duurdere prijsklasses. 

Dit is dan ook de reden dat we massaal zoeken naar de leukste hotelaanbiedingen en koopjes om samen met onze partner of gezin er even tussenuit te gaan. Zo zijn er in Nederland tal van hotelketens die inspelen op deze nieuwe behoefte. De reclames van vakantieaanbiedingen en hotelkamerveilingen vliegen je om de oren, waardoor je er haast niet meer omheen kan.

2015 is ook het jaar dat Wifi een vast onderdeel wordt van de uitrustingen van hotelaanbiedingen. Waar men in de duurdere hotels vaak moest betalen voor internetverbinding op de kamer, lijken ook zij eraan te moeten geloven. Ze kunnen niet meer achterblijven bij de goedkope budget hotels waar je, naast een goedkoop maar toch goed ontbijt, ook gebruik kan maken van de gratis wifi verbinding.

Uit een onderzoek van 2014 bleek namelijk dat 70% van de hotelbezoekers toch altijd zoekt naar een hotel met wifi-aansluiting, waarbij men natuurlijk enthousiast wordt als dit gratis in het arrangement wordt aangeboden. De ogen van de grote en duurdere hotelketens is geopend, waardoor ook zijn deze 'gratis service' zullen toevoegen. Dit wel in ruil voor aanmelding bij hun loyalityprogramma's, waardoor ze u vervolgens kunnen spammen met hotelaanbiedingen en hotelkamerveilingen.

Kortom, de trend van 2015 is duidelijk: wij Nederlanders zijn op zoek naar koopjes, aanbiedingen en willen dit gragen delen met onze vrienden.. het liefst via een (werkende) gratis wifi verbinding op onze comfortabele kamer! 



Over de Auteur

Floris92 schrijf interessante berichten over trends, ontwikkelingen en hot items over van alles en nog wat!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo