Huisdierenoppas tijden vakantie - Artikelpost

Huisdierenoppas tijden vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 625 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Een huisdierenoppas is een goede oplossing als uw huisdier niet mee op vakantie kan. Wellicht is de reis of uw verblijf ongeschikt voor uw dier, of uw huisdier is gewoonweg liever thuis.

Gratis een oppas vinden!

Een huisdierenoppas kunt u eenvoudig via de website www.katten-en-hondenoppas.nl regelen. De gratis dienst brengt dierenliefhebbers bij elkaar. Zo kunt u een hondenoppas of een kattenoppas vinden die dicht bij u in de buurt woont. Van Amsterdam tot Rotterdam, alle steden komen aan bod. U vindt trouwens ook voor andere huisdieren een oppas in de gratis dieren oppas zoekmachine! Ja, zelfs iemand die op uw kippen, paard of spin past!

Goede afspraken maken met elkaar

Het is aan te raden eerste even met elkaar af te spreken om te kijken of er een “klik” is tussen u en de dierenoppas. Na een geslaagde kennismaking kunt u goede afspraken maken met elkaar en misschien wel enkele regels op papier zetten. Niet alleen de verzorging van het dier dient aan bod te komen, ook afspraken over ziekte, post of planten mogen niet ontbreken.

Hondenoppas aan huis?

Voor veel katten geldt dat ze liever in hun eigen huis verblijven. Bij honden kan dit nog wel eens verschillen. Geef daarom duidelijk aan waarnaar u op zoek bent. Wilt u een hondenoppas aan huis of bent u op zoek naar een logeeradres voor uw hond. Een combinatie is ook mogelijk. Naast het vinden van een dierenoppas kunt u bij Animal Planet Nanny ook terecht voor leuke dierentips. Voor specifieke vragen is er het dierenforum. Daar kunt u in contact komen met dierenliefhebbers met dezelfde interesses en vele huisdier eigenaren zijn in middels experts! Heeft u interesse? Neem dan eens een kijkje op de site! Wie weet krijgt u de smaak te pakken en wilt u hobby matig bijverdienen als dierenoppas!Over de Auteur

www.katten-en-hondenoppas.nl is een gratis zoekmachine om een dierenoppas bij u in de buurt te vinden. Daarnaast kunt u uw eigen diensten aanbieden. Van kattenoppas tot hondenoppas, een dierenoppas is snel gevonden

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo