Huren van een appartement in Marbella - Artikel Post - Artikel Marketing

Huren van een appartement in Marbella

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Frederique
Gezien: 501 | Aantal woorden: 568 | Datum: Wed, 25 Sep 2013 | 0 commentaar

 

 

Vele toeristen gaan in de zomer graag op zoek naar de zon. Spanje en zijn vele kustplaatsen is een ideale bestemming voor het verkrijgen van een bruinere huid. 
Marbella, gelegen aan de Middellandse Zee, is al jaren een trekpleister en één van de belangrijkste badplaatsen van de Costa Del Sol. Deze mondaine kustplaats heeft dan ook alles wat de zonneklopper wilt: een strand, vele hotels, een groot deel van het jaar veel zon en er zijn speciale toeristenappartementen gebouwd! 

Appartementen

Er zijn appartementen Marbella direct aan het strand, of aan één van de vele golfbanen wat meer het centrum in. Kortom, voor elk wat wils. Logischerwijs is een appartement aan het strand duurder dan een appartement meer landinwaarts. Enkele straten stappen en dan kan u genieten van de Spaanse zon. 
Indien u met twee op reis gaat, is een studio de beste oplossing. Gaat u met meerdere in verlof dan is een ruimer appartement een beter idee. 

Als u niet houdt van de drukte en u liever wat meer op uw gemak bent dan is er een groot aanbod aan appartementen in de wijken buiten het centrum zoals Cabopino, Los Monteros, Costabella, Las Chapas of Elviria. Hier zijn ook prachtige stranden te vinden, ideaal voor families met jonge kinderen. 

Voor degenen die niet op een cent meer of minder kijken is Puerto Banus, de luxe jachthaven, een fijn oord om te vertoeven. Dit is het duurste gebied van Marbella. 's Avonds kunt u dan uitgaan in zijn meest extravagante clubs.

Dus..

Samengevat, wat u ook het liefst verkiest, Marbella biedt voor u de meest uiteenlopende soorten appartementen aan. U kan dichtbij het strand verblijven, dieper het centrum in, veel geld uitgeven of minder geld. 1 ding staat zeker vast: Marbella biedt u een zonnige vakantie aan!

Voor meer informatie in verband met het huren van een appartement in Marbella kunt u allerhande sites raadplegen op het internet.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo