FB pix Huwelijksreizen - Artikelpost

Huwelijksreizen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2596 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 0 commentaar

Een huwelijksreis is niet voor iedereen weggelegd. De huwelijksreis vindt normaal gesproken na de trouwdag plaats. De huwelijksreis is een zeer oude traditie die vroeger al gestart werd. Het komt voort uit de wittebroodsweken. De wittebroodsweken waren weken waar veel stelletjes op vakantie gingen om elkaar van binnen en van buiten beter te leren kennen.

Huwelijksreizen zijn vaak erg dure en zeker ook luxe reizen. Stelletjes gaan vaak naar een romantisch warm land toe waar ze per vliegtuig heen gaan. Eenmaal aangekomen overnachten ze vaak in een luxe hotel of villa om tijd met elkaar door te maken.

Vele stelletjes gaan naar het Caribische deel van Nederland. Landen zoals Aruba en Curaçao zijn onder de stelletjes zeer populair te noemen. Ook landen zoals Cuba en Hawaï zijn zeer geliefd.

Om een huwelijksreis te organiseren moet je veel kennis hebben van regels en wetten in een land, ook moet je er voor zorgen dat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan. Vaak zijn landen zoals Aruba goedkoper vergeleken met Nederland maar de bevolking kan je hele dure dingen aanbieden.

Zorg ook altijd dat de reisverzekering goed risico dekkend is. Doordat je met een reisverzekering de kosten dekt kan je ervoor zorgen dat onverwachte gebeurtenissen risico mijdend worden. In Turkije vervoeren ze namelijk vaak vakantiegangers af met een ziekenauto (ook als je wat kleins hebt!). Je wordt dan naar een privé kliniek gestuurd waar de rekening zeer hoog van is.

Een andere manier om risico te mijden, is het gebruik maken van een reisorganisatie. De reisorganisatie heeft veel ervaring en weet waar het zijn klanten heen stuurt. Zo kan de reis voorspoedig lopen en worden hoge kosten vermeid.

Als laatste is het ook altijd even handig om je verzekering te bellen. Je kan vragen waar je jezelf voor moet indekken als je op huwelijksreis gaat, je bent echter maar met twee personen dus het kan riskant zijn. Je verzekeringsmaatschappij geeft je dan adviezen en kan de verzekering snel en gemakkelijk aanpassen voor jullie.Over de Auteur

Hallo, mijn naam is Peter en mijn grootste hobby is vakantie, ik vind als wat met vakanties te maken heeft erg leuk, en ga dan ook zo vaak mogelijk even een paar dagjes op reis.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo